Je beoordeling toevoegen

Five Oceans 
Afwasmiddel

€15,95
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

Met het afwasmiddel van Five Oceans geniet je van een glanzend servies met een minimale watervoetafdruk. Dit supergeconcentreerde afwasmiddel maakt gebruikt van Five Oceans' unieke systeem van reinigingsmiddelen gemaakt van natuurlijke suikers.

Five Oceans is een volledig nieuwe groene technologie, ontwikkeld om was- en schoonmaakproducten te produceren die even efficiënt zijn als de marktleiders - maar met aanzienlijk minder impact op de waterwegen, oceanen en mariene ecosystemen. 

Dit afwasmiddel is ook wel degelijk even efficiënt als de marktleider, maar heeft een stuk minder impact op het milieu. Per 5 Liter water heb je namelijk slechts een halve theelepel, oftewijl 2 ml, afwasmiddel nodig! Dit zorgt voor lager direct en indirect waterverbruik en een minimale watervoetafdruk.

Naast het wassen van je vaat, laat deze afwasmiddel je handen ook nog heerlijk aanvoelen. Het afwasmiddel is namelijk verrijkt met anti-irriterende, natuurlijke haver wat je huid kalmeert en je handen zacht laat aanvoelen. Daarnaast helpen de huidvriendelijke oppervlakteactieve stoffen de huidbarrière van je handen te beschermen en te herstellen.

Het afwasmiddel is verrijkt met Five Oceans' verfrissende Amber & Wildflower-geur.

Topnoten: Bloemen, fresia
Hartnoten: Witte Bloemen, amber
Basisnoten: Amber

De fles van het afwasmiddel is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Verder heeft het afwasmiddel een vegan formule en is deze vrij van dierproeven.

Kenmerken

  • Geniet van een glanzend servies met een minimale watervoetafdruk

  • Heeft een stuk minder impact op het milieu dan de marktleider

  • Laat je handen ook nog heerlijk aanvoelen

  • Heeft een verfrissende geur

  • Dierproefvrij

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen