Terug
1 products
Terug
1 products

 

Five Oceans Brilliantly Clean

De super efficiënte reinigingskracht van Five Oceans komt van een natuurlijke, op suiker gebaseerde oppervlakte actieve stof die biologisch afbreekbaar is en een extreem lage watertoxiciteit heeft. De unieke technologie is verbazingwekkend effectief in relatie tot de impact op het milieu.

Een veelgebruikte manier om de milieu-impact van schoonmaakproducten te meten, is te berekenen hoeveel schoon water er nodig is om het effect van de stoffen die in de oceanen en waterwegen worden geloosd, te neutraliseren.

De producten van Five Ocean hebben tussen de 90 en 97 procent minder water nodig om de impact van de producten op het aquatisch milieu te neutraliseren. Dit betekent dat de producten van Five Ocean tot 30 keer vriendelijker zijn voor onze oceanen en waterwegen dan vergelijkbare producten met vergelijkbare prestaties.

Vriendelijk voor huid en kleding

Het gepatenteerde molecuul in de producten, conditioneert textielvezels en versterkt de vezelstructuur voor een zachtere textuur en gevoel. Tegelijkertijd beschermt het kleding tegen beschadiging en verkort het de droogtijd en helpt de microvezels in de stof te binden om te voorkomen dat ze in het afvalwater terechtkomen.

Met de unieke SYH-technologie kun je de afwas doen zonder dat je daarna last krijgt van uitdroging en roodheid.

SYH-kenmerken:
– Uitzonderlijk huidvriendelijke oppervlakte actieve stoffen die de huidbarrière van de hand beschermen en herstellen.
– Anti-irriterende hoogwaardige haver die de huid verzacht en kalmeert (al onze haver wordt lokaal verbouwd).
– Huid dicht pH-waarde.