Fred B.
Ik ben zo blij dat jullie dit haarwater verkopen! Gebruikte het al jaren maar kon het de laatste jaren niet meer vinden tot ik jullie tegen kwam
09 Jan 2020
Michele S.
Ik heb mijn werkgever hier mee verrast voor de kerst Hij (75)is zelf niet zo handig met internet en dacht dat het niet meer te koop was Ik zelf word nog steeds vrolijk van de heerlijke frisse geur van Floid dus bestel het al jaren voor mijn man Zelf werkzaam al 37 jaar in t heren vak met veel plezier Ik ga mijn best doen om de moderne man kennis te laten maken met deze heerlijke verfrissende lotion Wij deden het vroeger een flinke scheut in de waterspuit dus wie weet binnenkort een grote bestelling?
01 Jan 2020
Uw review toevoegen
-34%
No.8 | Hair Tonic Top 10

Floïd 
Hair Tonic Blue

€18,00
€11,95
Morgen in huis
10+ op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Omschrijving:

De Hair Tonic Blue van Floïd voorkomt verkleuring van grijs, grijzend of wit haar. De tonic is te gebruiken na het wassen en hoeft er niet uitgehaald te worden.

Gebruik:

Wat van de Tonic aanbrengen in de handpalmen en dit verdelen over handdoek haar. Daarna het haar in model föhnen of laten opdrogen.

Floïd:

Floïd is al sinds 1923 een klassiek verzorgingsmerk die de echte man begrijpt. Dat komt omdat, in tegenstelling tot vele andere verzorgingsmerken, Floïd zich enkel heeft gericht op de producten voor hem. Floïd voldoet dan ook aan alle kwaliteiten die de man wil, namelijk: kwaliteit en vertrouwen. 

Ruim 80 jaar later staat Floïd nog steeds voor karakter, authenticiteit, originaliteit en elegantie. 

4 sterren uit 8 reviews
Uw review toevoegen