Stefan M.
Ik gebruik geen ander product meer dan Gaijess Rough Stuff, aangezien ik vrij dun haar heb is een klei-achtige wax het beste! Ik kan het iedereen aanraden. Mijn vaste kapper en tevens bedenker van Gaijess zorgt er altijd voor dat ik weer helemaal gestyled voor de dag kom. Helaas ben ik niet altijd in de gelegenheid een nieuw potje wax te halen, gelukkig levert Alpha Men binnen razend tempo nieuwe. Vorige bestelling duurde slechts 1 dag, wat wil je nog meer? Onwijs bedankt voor het bedenken van dit product en de snelle levering!
07 Sep 2019
Je beoordeling toevoegen

Gaijess 
Pomade - Concrete

€14,95
Dinsdag in huis
10+ op voorraad

De Pomade - Concrete van Gaijess, een uniek product met een High Hold en een Matte Finish. Iets wat je normaal eigenlijk alleen vind bij een Clay, hebben de mannen van Gaijess ondergebracht in een Pomade op water-basis.

De Pomade is makkelijk aan te brengen en te verdelen in het haar. Breng hem aan in droog haar voor de hoogste hold en finish. De Pomade is bij het aanbrengen redelijk creme-achtig en heeft het nog niet zijn maximum hold. Pas na het verdelen en het stijlen van ja haar bereikt het zijn maximum hold en wordt hij iets 'sticky'. Met zijn Matte Finish is dit product zeer geschikt voor de natuurlijk ogende stijlen, die toch baad hebben bij een sterke hold!
 
Fantastisch product en gewoon gemaakt in Holland

Ook deze pomade van Gaijess is direct herkenbaar door zij unieke kleur en geur!

  1. Zorg voor droog haar.
  2. Pak een kleine hoeveelheid Pomade en verdeel deze over de handpalmen.
  3. Werk de Pomade in door op de aanzet te beginnen en door te gaan tot in de punt.
  4. Bij Gels en Cream zeggen we Less=More bij Pomades More=More!

Kenmerken

  • High Hold

  • Matte Finish

  • Water-based

5 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen