Henri v.
Fantastisch product! Erg fijn dat het op waterbasis is, want door de finishing touch met natte handen te doen kun je elke wilde haar toch de juiste richting op zetten. Groot voordeel: je doet erg lang met een potje (misschien omdat in de voetbalkleedkamer niemand wat van je pomade wil gebruiken zo lang je volhoudt dat het schoenpoets is!
01 Nov 2019
Gijs P.
Lang gezocht naar de one stop shop voor de man... uiteindelijk de oplossing gevonden bij the alpha man. Ik was op zoek naar een haar product dat zorgt voor glans, niet uitdroog en of keihard word en toch mijn haar gedurende de dag onder controle kan houden. Ik wilde echter geen op olie gebaseerde pomade, hierdoor blijft je haar ook naar het wassen zo vet als spek. Voor mijn haartype (licht golvend haar) is het om die reden dan ook verdomd lastig een goed product te vinden. Na het uitproberen van enkele pomades kwam ik uiteindelijk uit bij Gaijes pomade. de Gaijes pomade bevalt zeer goed, voldoet aan alle eisen en heeft een unieke kruidige geur. Al met al een goed product tegen een betaalbare prijs.
25 Apr 2019
Je beoordeling toevoegen

Gaijess 
Pomade

€14,70
Morgen in huis
10+ op voorraad

De nieuwste Pomade van Gaijess nu verkrijgbaar op The Alpha Men. Backstage ontwikkeld door de mannen van Gaijess, meesterkappers en trendsetters. De pomade is op water-basis en heeft een medium-high hold met een natuurlijke glans die ervoor zorgt dat je haar altijd goed zit. De pomade is gemakkelijk in het haar te brengen en is gemaakt op water-basis waardoor deze, aan het eind van de dag, gemakkelijk uit je haar is te wassen. Wordt niet hard als een gel, maar blijft constant her-stijlbaar.

De fijnste eigenschap van de pomade is wel de unieke geur!

  1. Zorg voor droog of handdoek haar. (afhankelijk van de Hold)
  2. Pak een kleine hoeveelheid pomade en verdeel deze over de handpalmen.
  3. Werk de pomade in door op de aanzet te beginnen en door te gaan tot in de punt.
  4. Bij Gels en Cream zeggen we Less=More bij pomades More=More!

Kenmerken

  • Medium/High Hold

  • Medium Shine

  • Water-based

5 sterren uit 18 reviews
Uw review toevoegen