Je beoordeling toevoegen

Geo F Trumper 
Bad & Douchegel - Eucris

€19,95
Morgen in huis
4 op voorraad

Deze Bad & Douchegel van Geo F Trumper is geparfumeerd met de unieke Eucris-geur van Geo F Trumper. De Eucris-geur is een luxe opvallende geur die tot stand door frisse topnoten van citroen en cassis, middelnoten van kruidnagel, marjolein en tijm, en wordt ondersteund met basisnoten van sandelhout, patchouli en amber.

De gel is onder andere verrijkt met provitamine B5 en vitamine E die de huid een goede hydratatie geven waardoor deze niet uitdroogt en heerlijk zacht aanvoelt. Ook zorgt de gel voor een goede reiniging en verzorging van de huid zodat je kunt genieten van een stralende huid.

De Eucris lijn van Geo F Trumper is vooral bekend geworden door de James Bond films, waaronder SkyFall en On Her Majesty's Secret Service. Hierin werd de Eucris lijn benoemd als Bond zijn favoriete geur. 

  1. Neem een gewenste hoeveelheid bath and shower gel.
  2. Masseer dit in de huid.
  3. Spoel dit vervolgens met voldoende water uit.

Ook kun je een kleine hoeveelheid bath and shower gel in je bad aanbrengen voor het badderen.

Aqua (water), natriumlaurethsulfaat, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, cocamide DEA, cocamidopropylbetaïne, parfum, glycerine, natriumchloride, dinatriumcocoamfodiacetaat, cocoglucoside, glyceryloleaat, citroenzuur, panthenol (provitamine B5), tocoferzuur Vitamine E), Evernia Furfuracea, Magnesiumnitraat, Fosforzuur, Tetranatrium EDTA, Coumarine, Methylchloorisothiazolinon, Magnesiumchloride, Methylisothiazolinon.

Kenmerken

  • Heeft de unieke Eucris-geur

  • Verrijkt met vitamine E & B5

  • Zorgt voor een goed verzorgde huid

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen