Je beoordeling toevoegen

Geo F Trumper 
Eau de Toilette - Eucris

€62,95
Morgen in huis
6 op voorraad

Deze Eau de Toilette van Geo F Trumper heeft een iconische, frisse en krachtige geur. De samenstelling van deze geur bestaat uit fruitige topnoten van citroen en cassis.

In het hart van de Eau de Toilette komen krachtige, kruidige accenten van kruidnagel en tijm samen met de rijkdom van marjolein. Warme, houtachtige tonen van sandelhout, patchouli en amber vormen de basis van deze geur. 

De Eucris lijn van Geo F Trumper is vooral bekend geworden door de James Bond films, waaronder SkyFall en On Her Majesty's Secret Service. Hierin werd de Eucris lijn benoemd als Bond zijn favoriete geur. 

  • Top: Citroen, Cassis
  • Hart: Kruidnagel, Marjolein, Tijm
  • Basis: Sandelhout, Patchouli, Amber

Breng een kleine hoeveelheid parfum aan op plekken waar je goed je hartslag voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je pols, hals en de binnenkant van de elleboog. Het haar is ook een goede drager van parfum. In het haar ontwikkelt een parfum zich namelijk veel langzamer, waardoor de geur langer levendig blijft. Let wel op dat een parfum op basis van alcohol je haar kan uitdrogen. Spray daarom 1 tot 2 keer wat parfum in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’.

Ingrediënten 

Gedenatureerde alcohol, gedemineraliseerd water, geur, Treemoss-extract, cumarine.

Kenmerken

  • Heeft een iconische, frisse en krachtige geur

  • Fruitige topnoten van citroen en cassis

  • Warme, houtachtige tonen vormen de basis van deze geur

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen