Jeremia A.
In tegenstelling tot de naam doet vermoeden komt dit heerlijke geurtje niet uit Keulen, maar uit Londen, waar ze duidelijk weten hoe een échte gentlemen dient te ruiken! Een heerlijke mannelijke geur waar ik al veel complimenten over gekregen heb... niet al wat met “trump” begint stinkt! Een krachtige, kruidige, botanische geur die zich zeer mooi ontwikkelt, maar nooit té complex of artificieel overkomt... blijft de ganse dag mooi hangen (3x verstuiven)... Heeft wat weg van vintage Safari van Ralph Lauren... Absolute aanrader! Top-webshop qua communicatie en levertijd (‘s avonds besteld, de volgende dag reeds in België aangekomen in een zeer mooie verpakking!)...
01 Jul 2020
Jeremia
Heerlijke mannelijke geur die geruime tijd ontplooit en ontluikt... Vriendelijke complimenten over deze geur gekregen door vrienden en collega’s... Eerste momenten een talk-achtige geur die zeer gauw evolueert naar een bloemige, krachtige geur... Zeer vlotte bezorging en zeer duidelijke communicatie omtrent levertijd en de status van de bestelling!
17 Jun 2020
Je beoordeling toevoegen

Geo F Trumper 
Eau de Cologne - Sandalwood

€52,95
Maandag in huis
5 op voorraad

Geo F Trumper Eau de Cologne - Sandalwood heeft een houtachtige, elegant geur met sandelhout olie verkregen uit de prachtige bergachtige omgeving van Mysore. De samenstelling van deze unieke geur bestaat uit verfrissende topnoten van bergamot, citroen, lavendel en scharlei.

Het hart bevat een bloemenmelange van witte jasmijn, anjer, geranium en roos, terwijl warme houtnoten met een sensueel, zoet randje van sandelhout, amber, patchoeli en vanille de basis van deze geur vormen. 

  • Top: Bergamot, Citroen, Lavendel, Scharlei
  • Hart: Witte Jasmijn, Anjer, Geranium, Roos
  • Basis: Sandelhout, Amber, Patchoeli, Vanille

Breng een kleine hoeveelheid parfum aan op plekken waar je goed je hartslag voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je pols, hals en de binnenkant van de elleboog. Het haar is ook een goede drager van parfum. In het haar ontwikkelt een parfum zich namelijk veel langzamer, waardoor de geur langer levendig blijft. Let wel op dat een parfum op basis van alcohol je haar kan uitdrogen. Spray daarom 1 tot 2 keer wat parfum in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’.

Ingrediënten 

Ethanol B, Geur, Benzylalcohol, Isoeugenol, Farnesol, Cinnamyl Alcohol, Cinnamal, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Benzyl Salicylaat, Eugenol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

Kenmerken

  • Houtachtige, elegante geur met verfrissende topnoten

  • Bevat sandelhoutolie afkomstig uit Mysore

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen