Je beoordeling toevoegen

Geo F Trumper 
Eau de Cologne - Wild Fern

€49,95
Tijdelijk uitverkocht

Geo F Trumper Eau de Cologne - Wild Fern neemt je mee naar de magische wandeling door de mooie, groene bossen. De samenstelling van deze unieke geur bestaat uit verfrissende topnoten van lavendel, rozemarijn, bergamot, basilicum en citrus.

Het hart bevat een bloemenmelange van geranium, varens en anjer, terwijl warme houtnoten van eikenmos, sandelhout, muskus en patchoeli de basis van deze geur vormen. 

  • Top: Lavendel, Rozemarijn, Bergamot, Basilicum, Citrus
  • Hart: Geranium, Varens, Anjer
  • Basis: Eikenmos, Sandelhout, Muskus, Patchoeli

Breng een kleine hoeveelheid parfum aan op plekken waar je goed je hartslag voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je pols, hals en de binnenkant van de elleboog. Het haar is ook een goede drager van parfum. In het haar ontwikkelt een parfum zich namelijk veel langzamer, waardoor de geur langer levendig blijft. Let wel op dat een parfum op basis van alcohol je haar kan uitdrogen. Spray daarom 1 tot 2 keer wat parfum in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’.

Ingrediënten 

Gedenatureerde ethanol B, parfum (geur), geraniol, linalool, coumarine, citronellol, limoneen, evernia furfuracea (treemoss) extract, citral, eugenol.

Kenmerken

  • Neemt je mee naar de magische wandeling door de mooie, groene bossen

  • Verfijnde geur van citrus, bloemen en warme houtnoten

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen