Bestseller
Doers of London
€21,95
Bestseller
Baxter of California
€22,50
Saponificio Varesino
€15,50
-5%
Natural
€18,95
€17,95
Saponificio Varesino
€15,50
Saponificio Varesino
€15,50

Gezichtscrème voor mannen

Gezichtscrème is iets waar mannen zich niet snel aan wagen, terwijl dit juist heel erg belangrijk is. De (mannelijke) huid wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, wind, uitlaatgassen en kou. Een gezichtscrème kan je huid beschermen tegen deze invloeden, en zorgt ervoor dat jouw huid gezond blijft. Dit zorgt er voor dat je huid er beter uitziet, en je je daardoor ook goed en zelfverzekerd voelt.

Hoe kies je de juiste gezichtscrème voor mannen?

Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om te weten welk huidtype je hebt. Er zijn verschillende huidtypes, die over het algemeen onder te verdelen zijn in een: droge huid, vette huid, gecombineerde huid of een normale huid. De meeste mensen hebben een gemengde huid, waarbij ze een vette T-zone hebben, en voor de rest een normale of droge huid. Voor elk huidtype is een geschikte gezichtscrème te vinden. Wij verkopen gezichtscrèmes voor de droge huid, gezichtscrèmes voor de vette huid en gezichtscremes speciaal voor de gevoelige huid. Gezichtscrèmes kunnen ook nog andere belangrijke eigenschappen bevatten, zoals Anti-Aging of SPF.

Wat is het voordeel van een gezichtscrème voor mannen met SPF?  

Een gezichtscrème voor mannen met SPF biedt veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat het naast dat het de huid verzorgt en hydrateert, ook bescherming biedt tegen schadelijke UV straling en huidveroudering en rimpels. Een gezichtscrème met SPF is niet alleen in de zomer noodzakelijk. Ook op grijze, regenachtige dagen wordt je huid blootgesteld aan schadelijke UV-straling. Om huidveroudering tegen te gaan is het daarom aan te raden om altijd een gezichtscrème met spf te dragen.

Hoe weet je nou welk huidtype je hebt?

Huidtypes hebben elk verschillende kenmerken. Wanneer je een droge huid hebt voelt je huid strak aan, heeft het een matte kleur en er kunnen schilfertjes ontstaan. Een vette huid voelt vet aan, heeft zichtbare poriën en mee-eters en heeft glimmende gedeelten. Een gecombineerd huid, is zoals de naam het zegt, een combinatie van een droge en vette huid. Een normale huid voelt comfortabel aan, heeft geen vette of droge delen, heeft kleine poriën en weinig tot geen mee-eters.

Online gezichtscreme bestellen?

Gezichtscrème voor mannen koop je eenvoudig bij The Alpha Men. Wij bieden een ruim en divers aanbod gezichtscrèmes aan die direct leverbaar zijn. Wanneer je op werkdagen voor 21:00 uur besteld, kan je de volgende dag al genieten van je nieuwe gezichtscrème.

 

In ons blog vind je meer informatie over de gezichtsverzorging voor mannen.