Tyrone S.
Perfecte mesjes, scherp genoeg, vergevensgezind, en een perfecte prijs! Doosje : karton, geen plastic afval meer ! Mesje : geen gedrukt logo maar laser gegraveerd? Ervaring : netjes geschoren, glad en dicht op de huid, geen irritatie en een van mijn favoriete messen momenteel. Ik heb zelf een zeer gevoelige huid en een wat stuggere baardgroei en heb deze besteld met nog een aantal verschillende om te kijken welke mes het beste bij mij past, maar wat is dit een verschil met scheren, met de Gilette platinum geen scheerbrand of irritatie maar een net geschoren en glad gezicht ik heb in totaal 3 passes gedaan ook tegen de groei richting in. Voor mensen met een andere soort baardgroei of huid zal dit mesje ook een zeer comfortabele scheerbeurt geven door zijn vergevingsgezindheid en scherpte maar mag voor andere mensen misschien iets scherper zijn, maar voor mij werkt hij perfect!
06 Jun 2019
Je beoordeling toevoegen

Gillette 
Platinum Double Edge Blades

€1,80
Morgen in huis
10+ op voorraad

Gillette Platinum Double Edge Blades zijn glad, scherp en bieden een uitstekende levensduur. Deze mesjes worden geproduceerd volgens zeer strenge normen in St. Petersburg, Rusland onder licentie van The Gillette Company. 

Deze populaire scheermesjes zijn gemaakt van duurzaam, kwalitatief hoogwaardig staal en zijn nikkelvrij. Door het vergevingsgezinde karakter en zijn platinum coating biedt dit scheermesje een zeer gladde en comfortabele scheerbeurt. Gillette Platinum Double Edge Blades zijn dan ook niet voor niets favoriet onder natscheerders en barbershops. 

Gillette Platinum scheermesjes hebben een double edge blade met een scherpte van 4 uit de 5 en zijn geschikt voor zowel een open kam als een gesloten kam safety razor. Ook kan je het mesje doormidden breken om twee single edge scheermesjes te creëren voor in je shavette. Afhankelijk van de grofheid van je baard zijn ze goed voor meerdere scheerbeurten.

De klassieke blauw-witte verpakking bevat 5 roestvrijstalen double edge scheermesjes in een kleine kartonnen doos, waarbij elk mes individueel is verpakt in vetvrij paraffinepapier. Ook verkrijgbaar in voordeel verpakking met 50 stuks.

Safety Razor met vlindersluiting:

 1. Draai aan het wieltje aan de onderzijde van je safety razor. De scheerkop opent zich nu aan de bovenzijde en ziet er uit als vleugels van een vlinder.
 2. Haal het scheermesje voorzichtig uit de verpakking en houd het aan de (botte) uiteindes vast.
 3. Plaats nu het scheermesje in de opening van de scheerkop.
 4. Vervolgens kun je de scheerkop weer dichtdraaien met het wieltje aan de onderkant van je safety razor.

 

Safety Razor zonder vlindersluiting:

 1. Draai de topplaat los door aan het wieltje aan de onderkant van je handvat te draaien. Sommige safety razors hebben geen wieltje en dien je dus het hele handvat los te draaien.
 2. Zodra je de topplaat eraf hebt gehaald haal je het scheermesje voorzichtig uit de verpakking en houd het aan de (botte) uiteindes vast.
 3. Plaats het mesje op de topplaat en druk het mesje en de topplaat voorzichtig in elkaar,
 4. Vervolgens kan je het geheel weer deze weer vastschroeven aan het heft. 

 

Shavette met single edge blade:

 1. Pak je scheermesje en laat het paraffinepapier er omheen zitten. Breek nu voorzichtig het scheermesje doormidden. Nu heb je 2 losse single edge blades.
 2. Open de houder die aan het uiteinde van de shavette zit.
 3. Schuif de 2 metalen delen uit elkaar door ze iets omhoog te tillen en vervolgens in tegengestelde richtingen te schuiven.
 4. Plaats een halve double edge mesje tegen de 2 pinnen aan van het onderste metalen gedeelte.
 5. Schuif het 2e metalen gedeelte terug in gesloten positie en zorg ervoor dat het uitgelijnd is met de 2 pinnen.
 6. Schuif de houder terug om het geheel bij elkaar te houden. 

Kenmerken

 • Platinum coating

 • Nikkelvrij

 • Scherpte van 4 op de schaal van 5

 • Favoriet van vele natscheerders

4 sterren uit 8 reviews
Uw review toevoegen