Helaas..
Er zijn geen producten gevonden in deze categorie. Keer met de knop hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar homepagina

GØLD’S

Wanneer je kijkt naar de verzorgingsproducten van GØLD’S zie je dat kwaliteit en design een grote rol spelen. GØLD’S heeft een uitgebreid assortiment met scheerproducten, borstels, kammen en scharen, baardproducten en gezichtsverzorging. 

Dagelijks wordt er in Offenbach keihard gewerkt aan de ontwikkeling van verzorgingsproducten voor mannen. GØLD’S werkt nauw samen met chemici en producenten uit de regio zodat de beste kwaliteitsstandaard behaald kan worden. 

 

Geschiedenis van GØLD’S

Het idee voor GØLD’S is ontstaan in een studentenhuis. Alle producten die de studenten probeerden waren niet goed genoeg en voldeden niet aan de eisen die ze hadden. De studenten waarin nooit echt sterren in scheikunde of biologie. Ook was er geen oorspronkelijke passie of interesse in haarverzorging. Maar.. toch hebben ze GØLD’S opgericht. De passie is ontstaan en het merk is ondertussen groot geworden. GØLD’S weet wat de man wil en zorgt voor producten die hierbij passen.

 

Producten van GØLD’S

GØLD’S heeft nogal wat kammen, borstels en scharen in hun assortiment. De baard, snor en je kapsel blijven hierdoor dus goed in model zitten. Ook heeft GØLD’S scheerproducten waaronder bijvoorbeeld een shavette en zeepbakje. 

Ook je haar en baard kunnen goed gestyled worden met de producten van GØLD’S. Zo hebben ze bijvoorbeeld een bald cream die speciaal ontwikkeld is voor kale mannen. Ook hebben ze een texture clay en matt paste om je haar in model te brengen. Voor je baard kun je een baardshampoo, baardjelly, baardolie en baardbalsem. GØLD’S heeft ook nog eens een hele fijne deodorant cream en gezichtscrème

 

GØLD’S voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van GØLD’S? Bestel dan jouw GØLD’S producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!