Bart S.
Het spul doet absoluut wat het hoort te doen, en goed. Maar er is een dingetje waar ik last van heb. De stoere naam Gajes (die ik al een beetje gejat vind) doet een mannelijk stoer product verwachten (als daar bij een styling spray sprake van kan zijn). Echter de geur die dit spul verspreid is alles behalve mannelijk. En het meest irritante is Dat die geur dus heel lang blijft hangen en erg overheersend is. Het zal niet iedereen dwars zitten, maar mij stoort het. Kwalitatief is het topspul, je hebt weinig nodig en de hold is echt heel goed en natuurlijk. De gratis borstel is natuurlijk ook een pre, die is fijn in gebruik.
02 Jan 2021
Je beoordeling toevoegen
-25%

Gaijess 
Grooming Spray + Gratis Quiff Roller

€14,95
€11,21
Morgen in huis
4 op voorraad

De producten van Gaijess staan bekend om hun heerlijke en kenmerkende geur, de enige echte Gaijess geur. Deze grooming spray geeft je haar extra versteviging, bescherming en maakt het makkelijker je haar te stylen. Vooral in combinatie met de gratis quiff roller gaat je haarstyling naar een next level! ⁠

De perfecte mix van salt spray en een verfrissende tonic zorgt voor deze heerlijke grooming spray van Gaijess. Deze mix zorgt voor een natuurlijke look van je kapsel, en een lichte versteviging en meer volume tijdens het föhnen. Ook is de spray verrijkt met meerdere verzorgende ingrediënten die je haar beschermt tegen hitte en beschadigingen van buitenaf.

Spray na het wassen de Gaijess Grooming Spray over het natte haar en föhn het in model. Gebruik daarna een product uit de Gaijess styling serie voor een optimaal resultaat.  

Kenmerken

  • Mix van salt spray en een verfrissende tonic

  • Zorgt voor een natuurlijke look

  • Verrijkt met verzorgende ingrediënten

3 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen