Je beoordeling toevoegen
-10%
Natural

Grown Alchemist 
Natural Hydrating Sunscreen - SPF 30

€35,95
€32,36
Dinsdag in huis
Nog 3 op voorraad

De Natural Hydrating zonnebrand met breed spectrum SPF 30 van Grown Alchemist is een lichtgewicht vegan gezichtscrème die moeiteloos in de huid mengt. De innovatieve ultra-pure natuurlijke zinkoxide om goede bescherming te bieden tegen schadelijke UVA/B stralen en omgevingsinvloeden. Deze gezichtscrème verstevigt de huid en vermindert fijne lijntjes, rimpels en andere huidonzuiverheden. De gezichtscrème zorgt voor een onmiddellijke intensieve hydratatie waardoor de huid grondig gehydrateerd en gekalmeerd aanvoelt. 

Welk resultaat kun je verwachten?

Dat de huid grondig gehydrateerd en gekalmeerd aanvoelt. Het verstevigt de huid en vermindert fijne lijntjes, rimpels en andere huidonzuiverheden. 

Werkzame stoffen

  • Ultra Sheer Zinc Oxide: Biedt een breed spectrum bescherming tegen UVA- en UVB en infrarood- stralen, zonder witte resten achter te laten. 
  • Rozenbottelolie: Verstevigt de huid merkbaar, fijne lijntjes en rimpels en andere dermale onvolkomenheden worden zichtbaar vermindert. 
  • Peterseliezaadextract: Beschermt de huid merkbaar tegen vrije radicalen en vermindert zichtbare tekenen van veroudering. 

Voor welke huidtypes is de crème?

De crème is geschikt voor alle huidtypes. 

Hoe gebruik je de crème?

Neem een kleine hoeveelheid van de gezichtscrème en breng dit aan op een schone huid.

Neem een kleine hoeveelheid van de gezichtscrème en breng dit aan op een schone huid.

Ultra-puur zinkoxide [op natuurlijke minerale basis] bied goede bescherming op hoog niveau tegen schadelijke UVA-, UVB- en infrarood (IR) straling zonder witte residu achter te laten.

Rozenbottelolie bevat Omga 3,6 en 9 dat verstevigd de huid en verminderd fijne lijntjes, rimpels en andere huidonzuiverheden. Maar laat ook de huid er zijdezacht uitzien en aanvoelen.

Peterseliezaadextract is rijk aan flavonoïden antioxidanten en vitamine C die de huid beschermt tegen vrije radicalen en vermindert de zichtbare tekenen van veroudering.

Tri-Hylauronan Complex, hyaluronan moleculen met een laag en gemiddeld gewicht dringen zichtbaar door het huidoppervlak en zorgen voor een maximale hydratatie die na verloop van de tijd merkbaar rehydrateert.

Hyaluronzuurmoleculen met een hoog gewicht zorgen voor onmiddellijke intensieve hydratatie van de huid, hierdoor voelt de huid grondig gehydrateerd en gekalmeerd aan.

Kenmerken

  • Beschermt tegen schadelijke UVA/B stralen

  • Verstevigt de huid

  • Vermindert fijne lijntjes, rimpels en huidonzuiverheden

  • Vegan 

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen