Je beoordeling toevoegen
Natural

Grown Alchemist 
Pure Rosehip Oil

€71,95
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

Deze zeldzame pure rozenbottelolie is afkomstig uit het hoge Andesgebergte en heeft, door zijn grote hoogte en een speciale extractiemethode, een zeer hoog gehalte aan Omega's 3,6 en 9. Deze moleculen dringen diep door in de huidcellen waar ze de huid verstevigen en fijne lijntjes, rimpels andere onvolkomenheden verwijderen wat zorgt voor een prachtige zijdezachte huid. Ook bevat de rozenbottelolie natuurlijk tretiroïne wat helpt bij de wederopbouw van huidweefsel zonder dat het irriteert, hierdoor zal de olie ook zichtbaar littekens herstellen en helpen bij het verwijderen van hyperpigmentatie door zonneschade.

Welk resultaat kun je verwachten?

Een prachtige zijdezachte huid. Bevat Omega's die diep doordringen in de huidcellen waar ze de huid verstevigen en fijne lijntjes, rimpels en andere onvolkomenheden verwijderen. 

Werkzame stoffen

  • Omega's 3,6,9: Maken de huid zichtbaar glad en is vereist voor de synthese van prostaglandinen. 
  • Tretinoïne of retinoïnezuur: Vult en helpt bij de wederopbouw van huidweefsel, zonder irritaite, zichtbaar littekenherstel, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en striae. 
  • Rosa Mosqueta: Helpt de huid bij het versterken van haar natuurlijke barrièrefunctie. 

Voor welke huidtypes is de olie?

De olie is geschikt voor alle huidtypes. 

Hoe gebruik je de olie?

Masseer een kleine hoeveelheid olie zachtjes in de gezichtshuid, hals en decolletè. Breng 's ochtends en 's avonds aan na het reinigen van de huid voordat je een hydraterende crème aanbrengt.

Masseer een kleine hoeveelheid olie zachtjes in de gezichtshuid, hals en decolletè. Breng 's ochtends en 's avonds aan na het reinigen van de huid voordat je een hydraterende crème aanbrengt.

Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil 99%

Tocopherol (Vitamine E-oxidant) 1%

Kenmerken

  • Verwijdert rimpels en fijne lijntjes

  • Zorgt voor een zijdezachte huid

  • Herstelt littekens

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen