Terug
75 products
Terug
75 products

Grown Alchemist

Het ontstaan van Grown Alchemist

De twee net afgestuurdeerde broers Keston en Jeremy kwamen samen om te gaan samenwerken aan een project waarbij hun passie voor designen en productontwikkeling werd gecombineerd. Deze combi bleek zo succesvol dat ze een internationaal adviesbureau begonnen waarbij de producten ontwikkelden voor de grootste wereldwijde merken.

Tijdens het testen van een product voor een van de klanten kwamen ze er achter dat onderzoek aantoonde dat het continue gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten direct de gezondheid van de huid verbeterde en tekenen van veroudering verminderden. Hierdoor besloten ze hun eigen merk, Grown Alchemist, op te richten en ze ontwikkelden formules met een unieke combi tussen biologie en cosmetische chemie.

Tot op de dag van vandaag is het team van cosmetische chemici op zoek naar weer vernieuwende formules in de onderzoekslaboratoria die zijn gevestigd in Londen, Parijs, Zwitserland, Spanje en Australië. Tegenwoordig zijn de producten van Grown Alchemist een van de beste producten tegen huidveroudering en Grown Alchemist is uitgegroeid tot een groot merk dat wordt verkocht over de hele wereld.