Terug
71 products
-5%
Bestseller
€19,95
€18,95
-58%
American Crew
€21,00
€8,90
-25%
Uppercut Deluxe
€19,95
€14,95
-17%
€23,95
€19,95
-15%
€19,95
€16,95
Baxter of California
€19,90
-29%
American Crew
€21,00
€14,95
-30%
€39,95
€27,96
Terug
71 products

Haarcreme mannen

Als man met gezond haar wil je uiteraard ook dat je kapsel lekker in model zit. Daar heb je dan wel de juiste stylingsproducten voor nodig om dit te kunnen realiseren. Voor een knap resultaat kun je bijvoorbeeld goede gel gebruiken, ambachtelijk gemonteerde hair paste scoren of eventueel online pomade kopen.  

Maar er zijn ook legio GENTS die zweren bij hun hair cream. Want een clay of wax kan net een tikkie te droog of te heftig aanvoelen om de lokken goed te kunnen fixeren. Zonder dat het hard wordt.

Tja, hairstyling mannen. Zo heeft ieder zijn eigen voorkeur.

 

Waarom haarcrème gebruiken?

De juiste haar creme kan jou helpen om je kapsel onder controle te krijgen, maar dan wel met de gewenste wet look die je graag wilt. Je kunt je haar met een hair cream op een natuurlijke manier stylen en zorgen voor een gladde, gestructureerde finish.

 

Wat is haar creme?

Haarcrème voor mannen behoort tot de dunste en natste haarproducten, die over het algemeen het makkelijkst door je haar is te verdelen. Hair cream heeft vaak een lage hold en is dan ook niet bedoeld voor strakke kapsels. Een haarcrème is populair bij veel heren met wat langer haar. Of mannen met de door hun gewenste out-of-bed look gebruiken vaak een haar creme.

Cream for hair, ook wel bekend als styling crème, zorgt voor een subtiele en natuurlijke glans voor je haar. Haar creme mannen geeft je kapsel een lage tot gemiddelde stevigheid, waardoor loszittende haren prima getemd worden zonder dat het er te gekunsteld uitziet.

Met fijne haar creme bedwing je jou wilde haren, maar dan zonder de vettigheid en krijg je ook geen vlokken in je kapsel. Wil je toch meer grease en vettigheid in je haar? Dan kun je natuurlijk ook een goede haarwax kopen.

 

Is creme goed voor je haar?

Belangrijk: gewoon een goede haar creme kopen met voedende en hydraterende bestanddelen. Hiermee kun je niet alleen je haar stylen maar biedt het ook protectie tegen hitte en uv-straling. Als je een kwalitatief goede hair cream gebruikt kun je dus jouw pluizige haar in toom houden en tegelijkertijd je kapsel goed verzorgen.  

 

Wat is een goede haarcreme?

Uiteraard hebben we bij The Alpha Men een dikke collectie met de beste cream for hair. Dus wil je echt het beste van het beste? Bekijk dan even ons top 10 beste haar creme lijstje.

 

Haar crème voor krullend haar

Krullend haar is prachtig en zorgt vaak voor jaloerse blikken. Maar wil je jou krullen die oogverblindend gestructureerde look geven kun je dat eigenlijk alleen bereiken door goede haarstylingsproducten te gebruiken zodat je kapsel in het model blijft zitten zoals jij dit wenst.

De beste haarcreme mannen met krullend haar zijn producten die de krullen juist accentueren en definiëren. Maar ook een sterke fixatie bieden, voldoende vocht inbrengen en vocht buiten houden.

Gelukkig hebben wij tal van verschillende haar creme producten voor mannen waarmee je de beste resultaten boekt. Daarover gesproken, check ons artikel over krul creme voor mannen. Hierin vind je dé tips als je gezegend bent met krullend of golvend haar.