Terug
71 products
-5%
Bestseller
€19,95
€18,95
-17%
€23,95
€19,95
-25%
Uppercut Deluxe
€19,95
€14,95
-34%
American Crew
€21,00
€13,95
-39%
American Crew
€21,00
€12,90
-37%
Amercian Crew
€23,60
€14,95
Terug
71 products

Haarcrème voor mannen

Haarcrème voor mannen behoort tot de dunste haarproducten, die over het algemeen het makkelijkste door het haar zijn te verdelen. Crème heeft vaak een lage tot medium hold en is dan ook niet bedoeld voor strakke kapsels. Veel mannen met wat langer haar of mannen met een out-of-bed look gebruiken vaak een crème. Het geeft enige controle en structuur maar laat het haar vooral natuurlijk lijken.

Haarcrème, ook wel bekend als styling crème, zorgt voor een subtiele, natuurlijk ogende glans voor je haar. Het geeft je kapsel lage tot gemiddelde stevigheid, waardoor loszittende haren getemd worden, zonder dat het er overdreven uitziet. Simpel gezegd temt het je wilde haren zonder al de vettigheid.

 

Waarom haarcrème gebruiken?

De juiste haarcrème kan mannen helpen om het kapsel onder controle te krijgen en de look te krijgen die ze graag willen. Wanneer je je haar op een natuurlijke manier wilt stylen, maar een niet-vettig product nodig hebt voor een gladde, gestructureerde finish, is een haarcrème voor mannen geschikt voor jou!

 

Top 10 haarcrèmes voor mannen

1. Layrite Natural Matte Cream
2. Morris Motley Styling Balm
3. Blumaan Ascend Volume Cream
4. Morris Motley Shine Styling Balm
5. Morris Motley Strong Matte Styling Balm
6. Forte Series Styling Cream
7. Lockharts Phenom
8. Wahl Academy Fibre
9. Hanz De Fuko Scheme Cream
10. Gaijess Grooming Cream

Uitgelicht:

Hanz De Fuko Scheme Cream haarcrème

De Scheme Cream van Hanz de Fuko, het eerste product van de mannen van HDF. Dit is een lichtgewicht haarcrème met een medium hold en een natuurlijke glans. De formule is op waterbasis, maar bevat wel natuurlijke oliën en waxen zoals een bijenwas. Daarnaast bevat deze haarcrème Sesame Seed Oil, deze olie helpt de hoofdhuid en haren te beschermen. De Scheme Cream geeft je haar een natuurlijke look die goed blijft zitten.

 

Layrite Natural Matte Cream haarcrème

De Natural Matte Cream van Layrite is geschikt voor een natuurlijke hold met een matte finish. Deze haarcrème op waterbasis geeft je haar een meer natuurlijke look met meer volume en textuur. Door de medium hold is deze hair cream gemakkelijk te stylen en te re-stylen en kun je hem gebruiken voor een grote variatie aan kapsels. Ideaal voor een nonchalant of natuurlijk dragend model.

 

Haar crème voor krullend haar

Op zoek naar de beste haarcrème voor mannen met krullend haar? Krullend haar is prachtig gestructureerd en perfect voor veel van de beste herenkapsels, maar alleen als je goede haarstylingproducten gebruikt blijft het zitten zoals jij dat wilt. De beste haarproducten voor mannen met krullend haar zijn producten welke die krullen accentueren en definiëren, een sterke fixatie bieden, voldoende vocht inbrengen en vocht buiten houden. In feite zijn er tal van verschillende haarcrèmes voor mannen welke de bovengenoemde aspecten perfect weten te doen!