Terug
39 products
-10%
Bestseller
€25,50
€22,95
-18%
Dapper Dan
€17,95
€14,75
-29%
American Crew
€21,00
€14,95
Dauntless Modern Grooming Co.
€19,95
Lock, Stock & Barrel
€19,95
The Bluebeards Revenge
€11,95
Terug
39 products

Hairpaste

Wat is hairpaste voor mannen?

Een styling paste wordt vaak vergeleken met een wax, maar is toch anders. het lijkt vaak een dunne versie van een hair clay. Het is er enigszins mee te vergelijken, alleen is de hold iets minder en is een paste beter te her-stylen doordat het niet indroogt zoals een gel of een pomade dit doet. De variatie in pastes is groot. Sommige pastes hebben een betere hold en andere pastes wat minder. hetzelfde geldt voor de glans. Een paste is bijna voor elke haarstijl te gebruiken en dus zou het bij iedereen thuis in de kast kunnen staan!


Voor welke stijlen en haartypes is haar paste geschikt?

Paste is een van de meest veelzijdige haarproducten die je kunt bedenken, en als je net begint met het stylen van jouw haar en het echt niet zeker weet, dan is de kans groot dat je uit zult komen bij een haar paste! Haar pastes voor mannen worden veelal geproduceerd op waterbasis, wat betekent dat pastes gemakkelijk uitwasbaar zijn en kunnen worden gebruikt om bijna elke stijl in haar van elke lengte te creëren. Haar paste geeft doorgaans een lage tot medium glans en biedt een medium tot sterke hold.

Haar pastes voor mannen zijn over het algemeen dikker van consistentie dan een pomade en hun gevoel en textuur kunnen variëren van een tandpasta-achtige consistentie tot een PVA-lijm.

Het fijne van een haar paste is dat, hoewel het misschien dikker is, het, eenmaal grondig opgewarmd in de handen, gemakkelijk door het haar kan worden aangebracht. Het zal dan in het haar beginnen af ​​te koelen en weer dikker worden, waardoor je een pasta stevig vasthoudt.


Hoe gebruik je haar paste?

Haar paste kan worden gebruikt op vochtig of droog haar, maar wordt meestal gebruikt om vochtige lokken te stylen. Wanneer je een kleine hoeveelheid haar paste door je haar laat lopen nadat je het hebt gewassen en met de handdoek hebt gedroogd, zal het je haar helpen om het in de perfecte stijl te drogen. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat je je haar gelijkmatig bedekt met haar paste, zodat het al je lokken in staat stelt om de langdurige voordelen van de haar paste te profiteren!

 

Onze keuze:


Shear Revival Nothern Lights Matte Paste

De Northern Lights Matte Paste is een High Hold paste met een matte finish. Dit is de eerste gooi van Shear Revival naar een salon product met de gezonde eigenschappen van een 'home-brewers' product. Wat ons betreft is deze zeer geslaagd, niet voor niets was dit maandenlang het populairste product op fora wereldwijd. De Northern Lights Matte Paste is gemaakt van 98% natuurlijke ingrediënten, geeft je kapsel een High Hold en Matte Finish. Wast gemakkelijk uit en heeft een fantastisch geur.


Blumaan Monarch Matte Paste

De Monarch Matte Paste van Blumaan is een lichtgewicht paste welke jouw haar een medium-high Hold en een Matte Finish geeft. De Monarch Matte Paste bevat sheaboter dat het haar voedt, kaolin wat olie absorbeert en bentonite wat de haargroei stimuleert. Deze kwalitatief hoogwaardige haar paste is gemakkelijk aan te brengen en creëert een fijne textuur in je haren voor een mooie messy en moeiteloze look. De haar paste is geschikt om grof, golvend en dik haar in model te brengen en heeft een langdurige hold. Het houdt jouw haren tevens in model gedurende de dag, zonder dat je het product opnieuw hoeft aan te brengen.


Trents TH1

De TH1 haar paste van Trents is ontwikkeld om een sterke hold te geven en welke zeer geschikt is voor een breed selectie aan kapsels. Het bijzondere aan de TH1 haar paste is de combinatie van een hoge kwaliteit stylingsproduct gecombineerd met de verzorging van de haren en hoofdhuid. TH1 haar paste bevat namelijk een breed spectrum aan verzorgende mineralen, extracten en eiwitten die de haren en de hoofdhuid voeden.