Terug
29 products
-25%
Bestseller
Dapper Dan
€15,95
€11,95
-4%
Natural
Shear Revival
€23,95
€22,95
-11%
Uppercut Deluxe
€17,95
€15,95
-6%
Slick Gorilla
€16,95
€15,95
Terug
29 products

Wat is Sea Salt Spray, ofwel; Zeezout Spray voor mannen?

Het verschil tussen een sea salt spray en een haarlak of andere hairsprays, is dat sea salt sprays voor zoveel mogelijk bestaan uit natuurlijke ingrediënten en niet zijn volgestopt met onnodige en schadelijke toevoegingen. Een sea salt spray vermindert vettig haar en geeft het een mat effect. Daarnaast geeft het je haar een natuurlijke slag en is zeezout spray perfect om te gebruiken als pre-styler. Sea salt sprays zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gebaseerd op zout, dit zout zorgt onder andere voor een goede reiniging van het haar en de hoofdhuid, en het verbetert de bloedcirculatie. In deze top 10 Sea Salt Sprays voor mannen staat de keuze van The Alpha Men voor de beste sea salt sprays.


Wat doet Sea Salt Spray met je haar?

Sea Salt Spray is een product waarmee je je haar kunt stylen en die natte, rommelige, "beachy" look waar iedereen van houdt kunt creëren. Het geeft je haar mooie golven door de Epsom zout componenten in de spray. Dit is erg goed voor je haar, want Epsom zout zorgt ervoor dat je haar niet uitdroogt.


De voordelen van Zeezout Spray voor mannen

Vanwege de veelzijdigheid werkt zeezout spray perfect voor vrijwel ieder haartype. Of je nu kort haar hebt, halflang haar, krullend of golvend haar, sea salt spray gaat jou helpen om de look te krijgen die jij graag wilt.

Voor fijn haar

Zeezoutspray geeft fijn haar meer grip en textuur. Het is een geweldige voorbereidende behandeling om fijn en slap haar een boost te geven voordat jij jouw gebruikelijke styling product gaat gebruiken. Het werkt perfect als basis voor, pastes, pomades en kleien.

Voor dik haar

Sea salt spray werkt ook geweldig voor dik haar. Het voegt textuur, body en volume toe zonder het haar te verzwaren. Het is echt een geweldige optie voor mannen die hun haar willen stylen, maar niet willen dat het eruit ziet alsof er een styling product in is aangebracht.

Vettig haar

Heb je vettig haar? Dan is een sea salt spray echt wat voor jou. Met het gebruik van een sea salt spray hoeft het haar minder vaak gewassen worden doordat het zeezout samen werkt met de natuurlijke oliën in het haar en verandert de structuur waardoor het haar een meer matte effect krijgt.


Dapper Dan Sea Salt Spray

De Dapper Dan Sea Salt Spray bevat de nieuwste toevoeging van Dapper Dan en is daarmee het ideale product voor meer volume, textuur en een matte Finish. Ontwikkeld door Dapper Dan UK en gemaakt van de meest fijne natuurlijke ingrediënten. De Sea Salt Spray kan als pre-styler gebruikt worden voor het aanbrengen van een Pomade/Paste/Clay of als losse styling. Als Pre-styling geeft deze Sea Salt Spray jouw kapsel een enorm volume, mooie textuur. Werk jouw kapsel af met een Finish voor de langste en beste hold. Je kunt de Sea Salt Spray ook als losse styling gebruiken. Je krijgt dan een natuurlijk look met veel volume en een mooie textuur, de hold is dan als licht te bestempelen.


Shehvoo Ocean Sea Salt Spray

De laatste toevoeging van het merk Shehvoo is de gemoderniseerde Sea Salt Spray, geschikt voor elk haartype en zorgt gegarandeerd voor optimaal resultaat. De Ocean Sea Salt Spray is een echte pre-styler, het creëert extra volume, voorziet je kapsel van meer textuur en brengt je haar tot leven. In deze Sea Salt Spray vind je een UV-protection en een heat-protection, dit voorkomt dat je haren uitdrogen/beschadigen door de zon of het föhnen.


Byrd Texturizing Surfspray

De Texturizing Surfspray van Byrd is een styling spray die een Beachy look geeft aan je haar.

De toevoeging van Zeezout en Kokosnoot aan de spray zorgen voor volume en textuur die je tevens in je haren vindt na een dag strand. De Spray is meer dan alleen een styling, het voedt en herstelt je haren ook met de toevoegingen van eiwitten en vitamine B5. Voor gehydrateerd haar met een natuurlijke barrière tegen uitdroging en milieu-invloeden.