Terug
3 products
Terug
3 products

Medium Lang Natuurlijk gestyled

Wat is een Medium Lang Natuurlijk gestyled kapsel?

De naam zegt het in principe al; een Medium Lang Natuurlijk gestyled kapsel is een vlotte coupe welke medium lang is en met een diversiteit aan stylingproducten naar wens op een natuurlijke manier wordt gestyled. Om te beginnen is het voor deze coupe natuurlijk erg belangrijk dat je je haar laat groeien. Is de lengte naar wens? Smeer dan een clay of vettige gel door je haar en style jouw kapsel naar wens. Wil je jouw haar bijvoorbeeld strak naar achteren of laat je het liever wat losjes hangen; het kan allemaal!

 

Medium lang haar, hoeveel centimeter?

Een kapsel van gemiddelde lengte kan worden gedefinieerd als een lengte tussen de 5 en 10 cm lang. Deze medium lange kapsels bevatten vaak een combinatie van sneden, die aan de achterkant en zijkanten erg kort kunnen zijn. De Fade- of Undercut-kapsels in combinatie met weelderig volume bovenop zijn bijvoorbeeld erg populair bij veel mannen.

 

Past een Medium Lang Natuurlijk gestyled kapsel bij jou?

Een Medium Lang Natuurlijk gestyled kapsel kan op vele manieren worden gedragen. Dit kapsel zal dan ook goed passen bij de meeste gezichtsvormen. Qua tijd bepaal jij ook geheel zelf hoeveel je er aan besteed, dat is mooi meegenomen bij een natuurlijke style!

 

Voordelen van een Medium Lang Natuurlijk gestyled kapsel

- Binnen een paar tellen in model, kost weinig tijd
- Hoeft niet perfect te zitten
- Vele styling mogelijkheden

 

Styling: de Do’s & Don’ts van een Medium Lang Natuurlijk gestyled kapsel

Met dit kapsel kun je eigenlijk doen wat je wilt. Je kunt kiezen voor netjes, achterover of je kiest voor een trendy ruige twist. Heb je steil haar? Probeer dan wax met een hogere glans. Of, voor een natte look, kam je door wat leave-in conditioner van de wortel tot de punt als het haar nog vochtig is.

Heb jij een Medium Lang Natuurlijk gestyled kapsel en ben je benieuwd welke producten goed passen bij jouw haar? Hieronder zie je een aantal producten die wij speciaal voor jouw kapsel hebben geselecteerd

 

Styling

  1. Patricks M3 Matte Finish | Strong Hold Styling Products
  2. BluMaan Monarch Matte Paste
  3. Shear Revival Northern Lights Matte Paste