Terug
6 products
Terug
6 products

Medium Lang Nonchalant & Messy

Wat is een Medium Lang Nonchalant & Messy kapsel?

Causal, charmant en erg populair, er gaat niets boven een Medium Lang Nonchalant en Messy kapsel. Of je nu op pad gaat voor een drankje met vrienden of voor een romantische date, dit kapsel is de perfecte optie wanneer je dingen graag ontspannen houdt. Van krullen tot franjes, er is een sexy verwarde look die het beste bij je past, ongeacht de gelegenheid! Deze relaxte stijlen zijn zorgen er tevens voor dat jij nooit meer een bad hair day hebt!

 

Medium lang haar, hoeveel centimeter?

De lengte van medium lang haar kan worden gedefinieerd als een lengte tussen de 5 en 10 cm lang.

 

Past een Medium Lang Nonchalant & Messy kapsel bij jou?

Medium Lang Nonchalant & Messy haar ziet er geweldig uit bij mannen, en het past bij veel gezichtsvormen, vooral als je wat vorm toevoegt met lagen of een natuurlijke textuur. Beschadigd, ongezond haar valt echter veel meer op als het lang is, dus het verzorgen van jouw halflange coupe is uitermate belangrijk.

 

Voordelen van een Medium Lang Nonchalant & Messy kapsel

- Nonchalant en messy kost niet veel tijd
- Vele styling mogelijkheden
- Bad hair days zijn verleden tijd

 

Styling: de Do’s & Don’ts van een Medium Lang Nonchalant & Messy kapsel

Het ideale van dit kapsel is dat het eigenlijk niet uitmaakt hoe/of je het styled. Afhankelijk van je humeur kun je bijvoorbeeld kiezen voor een warrige, swept-back-stijl. Om dit te bereiken, pak je medium hold gel of pomade en haal je het door je haar en laat je de lokken op hun natuurlijke plek vallen.

Heb of wil jij graag een Medium Lang Nonchalant & Messy kapsel en vraag je je af welke haarproducten goed passen bij dit kapsel? Hieronder zie je een aantal waxes, creams en sprays die wij speciaal voor jouw (toekomstige) coupe hebben geselecteerd.

 

Wax & Cream

  1. Hanz de Fuko Sponge Wax
  2. Gaijess Grooming Cream 100 ml
  3. Uppercut Deluxe Featherweight

 

Sprays

  1. Pomp & Co. Salted Tonic Spray
  2. Dapper Dan Sea Salt Spray
  3. BYRD Texturizing Surfspray 177 ml