Terug
2 products
Terug
2 products

Conditioner bar

Naast de shampoo bar heb je tegenwoordig ook de conditioner bar! Extreem handig als je niet altijd grote milieuvervuilende flessen wilt gebruiken. Een conditioner bar is een conditioner is vaste vorm, net als het blok soap bar dat je in je badkamer hebt liggen. Conditioner bars bestaan vaak vrijwel alleen uit natuurlijke ingrediënten zodat je haar zachter, minder pluizig en een stuk gezonder wordt. 


Waarom een conditioner bar gebruiken?

Wanneer je een conditioner bar zal gebruiken, merk je gelijk veel pluspunten op. Hieronder zullen we een paar voor je opnoemen.

  • Een conditioner bar gaat zo’n 3x langer mee dan een conditioner in een fles
  • Het is veel milieubewuster omdat je geen plastic flessen gebruikt
  • Er zitten vaak vooral natuurlijke ingrediënten in een conditioner bar
  • Het is een stuk makkelijker om een conditioner bar mee te nemen (door bijvoorbeeld de douane, en het zal zeker niet lekken!)
  • Je haar zal zachter, gezonder en makkelijker doorkambaar worden
  • Doordat een conditioner bar langer meegaat, zal je ook geld besparen


Hoe gebruik je een conditioner bar?

Laten we er even vanuit gaan dat je je haar wast onder de douche. Eigenlijk doe je hetzelfde als met een reguliere conditioner. Je maakt je haar nat, wast je haar goed met een shampoo en vervolgens is het tijd voor de conditioner.

Maak de conditioner bar goed nat onder het warme water. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de bar te wrijven in je handen en dit zeep in je haarpunten te verdelen. Ook is het mogelijk om de conditioner bar gelijk door je haarpunten te halen. Laat het even intrekken (afhankelijk per product hoe lang dit moet) en spoel het daarna weer goed uit. 

Wanneer je klaar bent, is het handig om de natuurlijke conditioner bar goed op te bergen. Een conditioner bar bewaren is het makkelijkst in een zeepschaaltje of uitlekschaaltje in je douche. 


Hoe lang doe je met een conditioner bar?

Met een conditioner bar zal gemiddeld gezien je 3x langer doen dan met een conditioner uit een fles! Reken maar uit die winst. 


Wat is een goede conditioner bar?

Wat de beste conditioner bar is hangt volledig af van jouw eigen voorkeuren. Zo heb je de keuze uit 100% natuurlijke conditioner bars, een vegan conditioner bar of bijvoorbeeld een conditioner bar die specifiek voor krullen is. Lees daarom altijd goed de beschrijving door van het product dat jij op oog hebt!

Wel hebben wij natuurlijk onze eigen favoriete conditioner bars. De Wellow Conditioner Bar Herbal & Cedar Musk is 100% natuurlijk, herstelt en hydrateert je haar en gaat tot wel 80 (!) wasbeurten mee. Zoek je een conditioner bar die 100% natuurlijk is, je haar op een milde manier reinigt en heerlijk fris ruikt? Dan is de Wellow Conditioner Bar Coconut & Lime geheid een match!


Conditioner bar voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Tijd om een conditioner bar te kopen. Bestel de beste conditioner bar voor mannen bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur bestelt dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!