Terug
51 products
Saponificio Varesino
€12,95
Bestseller
Blue Magic
€4,95
Terug
51 products

Leave-In Conditioner Man

In tegenstelling tot de gewone uit te spoelen conditioner die je onder de douche gebruikt, voegen de beste leave-in conditioners voor mannen lichtgewicht vocht en volume toe aan het haar dat de hele dag aanhoudt. Leave-in conditioners doen ook extra werk om de hoofdhuid te voeden, omdat ze meer tijd hebben om door het haar te dringen dan hun tegenhangers welke uitgespoeld worden tijdens het douchen. Dit maakt leave-in conditioners ideaal voor mannen met kroezend, beschadigd of krullend haar dat gemakkelijk in de knoop raakt. Echter kan iedereen profiteren van de vitamines, mineralen en andere positief werkende ingrediënten die te vinden zijn in onze leave-in-conditioners voor mannen. De producten welke wij verkopen bij The Alpha Men zijn voornamelijk geschikt voor kroeshaar en krullen voor man en vrouw. Deze leave-in conditioners breng je aan ter verbetering van de hoofdhuid en de haren (droog/stug haar).


Wanneer gebruik je een Leave In Conditioner?

Leave-in conditioners zijn de beste manier om het haar te herstellen na chemische behandelingen zoals föhnen, steilen en kleuren. Dit geldt vooral voor kroezend, beschadigd of krullend haar. Leave in conditioners kunnen het haar tevens beschermen tegen vervuiling, milieuschade en de schadelijke en uitdrogende UV-stralen van de zon.

 

Is een Leave-In conditioner geschikt voor dagelijks gebruik?

Het lijkt misschien alsof dagelijkse conditionering geweldig zou zijn voor je haar, maar de waarheid is dat het heel veel overtollige ingrediënten kan achterlaten welke een vervelende opbouw kunnen veroorzaken en eigenlijk meer kwaad doen dan goed doen. Gebruik leave-in conditioner dan ook maar één of twee keer per week om dit te voorkomen.

 

Hoe gebruik je leave-in conditioner?

  1. Droog je haar voorzichtig met een handdoek om overtollig water na het douchen te verwijderen.
  2. Breng de leave-in conditioner aan volgens de instructies op de fles of het potje.
  3. Kam voorzichtig door je haar met je vingers of met een kam welke over wijde tanden beschikt. Vermijd hierbij de kruin van je hoofd.
  4. Laat je haar door de lucht drogen, of ga door met stylen zoals je normaal doet. Je kunt een leave-in conditioner tevens gebruiken voordat je gaat slapen.

 

Onze Keuze:


Dax Supergro, bevordert gezonde haargroei

De DAX SuperGro is een leave in conditioner met een hoogwaardige samenstelling van ingrediënten die het haar en de hoofdhuid gezond houden. Bij dagelijks gebruik van deze leave in conditioner zal de gezondheid van het haar en de hoofdhuid vooruit gaan. Dit komt mede door de botanische oliën welke in deze leave in conditioner zijn verwerkt. Dit product is geschikt voor alle haartypes.


Blue Magic Hair Food

Met de hair food van Blue Magic verander je droog en broos haar in een prachtige bos met een mooie, gezonde glans. De Skin Food leave-in conditioner is gemaakt op een basis van tarwekiem olie, kokosolie en vitamine E die uitdroging van het haar voorkomen en verhelpen en het haar een gezonde glans geven. Ook beschermt de Skin Food leave-in conditioner je haar tegen haarbreukjes.


Dax 100% Pure Lanolin

De DAX 100% Pure Lanolin is een super leave-in conditioner welke bestaat uit pure Lanoline. Maakt het haar niet plakkerig. Het hydrateert je haar, geeft het glans, maakt het haar zacht en het zal ervoor zorgen dat je haar zal makkelijker in vorm te krijgen is.