Terug
21 products
-11%
Bestseller
€29,00
€25,95
Bestseller
Forte Series
€23,95
-4%
Natural
€23,95
€22,95
Dauntless Modern Grooming Co.
€19,95
Dauntless Modern Grooming Co.
€19,95
Terug
21 products

Haarolie & haarserum voor mannen

Haarserum verminderd het kroezen en maakt het haar beter (be)handelbaar. Een goed haarserum voor mannen - zoals arganolie en castor olie - temt niet alleen kroezen, maar geeft ook glans aan je haar en laat je haar gladder aanvoelen. De beste haarserums voor mannen helpen ook bij het voorkomen van breukjes en houden vocht op de juiste manier vast. Een serum voedt je haar, terwijl het tegelijkertijd erg lekker ruikt. Haarverzorging deskundigen raden serums niet aan voor dagelijks gebruik. Beperk daarom het gebruik van serums tot speciale dagen en de dagen waarop jij je haar wast. Heb je extreem onhandelbaar en/of kroeshaar? Dan kun je ervoor kiezen om dagelijks een serum op arganolie basis te gebruiken.

 

De voordelen van haarolie en haarserum?

Haarserum kan jouw haar op verschillende manieren ten goede komen. Afhankelijk van het type serum dat je gebruikt, kan het helpen om glans toe te voegen aan je haar, kroezen te verminderen en je natuurlijke haar textuur te versterken. Het kan je haar ook gezond houden door het te beschermen tegen beschadiging.

 

Hoe breng je haarolie en haarserum aan in je haar?

Voor prachtig haar met glans is het belangrijk om een haarserum of haarolie te verdelen over het deel van het haar dat dit het meest nodig heeft, vaak zijn dit de punten. Let er goed op dat het aanbrengen van een haarserum op en vanaf de wortels ongewenste resultaten kan opleveren, begin dus altijd bij de uiteinden van je handdoekdroog haar.

Eén van onze beste haarserum tips is om te beginnen met het aanbrengen vanaf de uiteinden van je haar tot aan je hoofdhuid, in plaats van met je vingers op je hoofdhuid te wrijven. Hierdoor komt de meeste haarserum op de hoofdhuid terecht, waardoor je haar er al snel vettig uit gaat zien. Kortom; Na het wassen en handdoekdroog maken van je haar, doe je een paar druppels haarserum of haarolie in je handpalmen en wrijf je dit uit over jouw lokken. Besteed meer aandacht aan de uiteinden dan aan de wortels. Laat je haar drogen en style het zoals je gewoonlijk doet.