Terug
21 products
Terug
21 products

Hanz de Fuko

Rechtstreeks vanuit San Francisco komt dit unieke Haarstylings merk, Hanz de Fuko. Opgericht in 2009 door twee jeugdvrienden die een stukje creativiteit misten en zich niet konden vinden in de beschikbaar industriële haarstyling van de grote jongens. Tijd om de creatieve geest hier eens op los te laten en te komen met een product die dicht bij jezelf ligt. Een origineel product voor een individu.

Haarstyling van de sterren met Hanz de Fuko

Hanz de Fuko is daarna in korte tijd uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk, dat klein doet voorkomen maar qua product erg groot is. Prachtige stylingsproducten met elk hun unieke eigenschappen, gemaakt voor de individu. De producten van Hanz de Fuko worden duurzaam ontwikkeld van ingrediënten die niet alleen jou haardos in model brengen, maar deze ook verzorgen. Niet voor niets is Hanz de Fuko dan ook de favoriet van vele Hollywood sterren en top hairstylisten.

David Beckham's favortiet is de Hanz de Fuko Quicksand & X-MEN held James Mcavoy zijn favoriet is de Hanz de Fuko Claymation.

Natuurlijke ingrediënten

Met de Styling, de Natural Shampoo en Conditioner vind je producten op basis van plantaardige ingrediënten en vrij van parabenen. Dit vind je ook terug op de achterkant van de Hanz de Fuko producten, het klinkt meer als een boodschappenlijst dan een ingrediëntenlijst. Dit omdat het grootste gedeelte van de ingrediënten ook gewoon in de supermarkt te vinden in, Lemon Peel, Granaatappel en Goji bessen. Alle ingrediënten in de producten van Hanz de Fuko die plantaardig zijn, zijn gecertificeerd. Je merkt het ook bij het gebruik van de stylingproducten, de geur is puur natuurlijk en eigenlijk zit er geen tot weinig geur aan de producten.

Hanz de Fuko bestellers

Net als elk merk heeft Hanz de Fuko ook een aantal bestellers, de volgende producten van Hanz de Fuko zijn het populairste:

  1. Hanz de Fuko Claymation
  2. Hanz de Fuko Quicksand
  3. Hanz de Fuko Sponge Wax