Terug
21 products
Terug
21 products

Hanz de Fuko

Uit het mooie San Francisco komt dit unieke haarstylings merk, Hanz de Fuko. Opgericht in 2009, door twee jeugdvrienden die een stukje creativiteit misten en zich niet konden vinden in de beschikbare haarstylingproducten van de grotere spelers op de markt. Tijd om de creatieve geest hier eens op los te laten en te komen met een product die dicht bij de natuur ligt. Een origineel product voor elk individu.

Hanz de Fuko is, na het op de markt brengen van het eerste product, in korte tijd uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk, dat zich klein doet voorkomen maar qua productaanbod erg groot is. Prachtige styling producten met elk hun unieke eigenschappen, gemaakt voor iedereen. De producten van Hanz de Fuko worden duurzaam ontwikkeld op basis van ingrediënten die niet alleen jouw haardos in model brengen, maar deze ook weten te verzorgen. Niet voor niets is Hanz de Fuko favoriet bij vele Hollywood sterren en top hairstylisten.

 

Natuurlijke ingrediënten

Bij Hanz de Fuko vind je producten op basis van plantaardige ingrediënten, vrij van parabenen en andere schadelijke stoffen. Dit vind je ook terug op de achterkant van de producten van Hanz de Fuko. Zo zou je het zelfs kunnen zien als een boodschappenlijst in plaats van een ingrediëntenlijst. Dit omdat het grootste gedeelte van de ingrediënten, zoals Lemon Peel, Granaatappel en Goji bessen, ook gewoon in de supermarkt te vinden zijn. Alle plantaardige ingrediënten in de producten van Hanz de Fuko zijn gecertificeerd. Je merkt het ook bij het gebruik van de stylingproducten, de geur is natuurlijk en subtiel.

 

Welke producten heeft Hanz de Fuko?

Of je nu op zoek bent naar haarstylingproducten zoals een pre-styler, shampoo, conditioner, Shave Cream of Face Wash, bij Hanz de Fuko vind je het allemaal.

 

Shampoo

De shampoos van Hanz de Fuko zijn op geheel natuurlijke basis gemaakt en bestaan uit verschillende plantenextracten en aminozuren die het haar helpen om gezond te worden en/of te blijven. Ook vind je bij Hanz de Fuko een Dry Shampoo in het assortiment. Deze sneldrogende, bijna kleurloze formule absorbeert overtollige oliën uit het haar en zorgt voor een fris gevoel. Het is ook te gebruiken als finishing spray om een matte textuur te creëren.

 

Conditioner

Ook de conditioners van Hanz de Fuko bestaan uit natuurlijke ingrediënten zoals diverse plantenextracten en aminozuren. Zo is de Natural Conditioner van Hanz de Fuko een geheel natuurlijke conditioner om je haar sterker en dikker te maken.

 

Haarstylingproducten

Je kunt het zo gek niet bedenken of Hanz de Fuko heeft er een product voor. Met een prachtig aanbod waaronder de Claymation, de Gravity Paste en de Sponge Wax vallen, is het merk een toonaangevende speler op het gebied van natuurlijke, verzorgende en ultra sterke haarstylingproducten.

 

Face Wash

Je gezicht op een milde manier reinigen? Dat kan bij Hanz de Fuko. Zo zorgt de Gentle Face Wash voor een perfecte reiniging van het gezicht. De Face Wash verwijdert overtollig talg, vuil en maakt de poriën schoon. Dit alles op een milde wijze en zonder dat de huid daarbij droog en trekkerig aan gaat voelen.

 

Wat is de bestseller van Hanz de Fuko?

De Quicksand van Hanz de Fuko, één van de bestsellers en winnaar van de Grooming Awards! Deze baanbrekende formule zorgt voor volume, matte shine, high hold en die beachy look. De Quicksand bestaat uit één deel Styling Wax en één deel Dry Shampoo. Hiermee creëert Hanz De Fuko de ideale beachy Clay-achtige formule.