Terug
1 products
-61%
Imperial Barber Products
€13,90
€5,45
Terug
1 products

Imperial Barber Products

Het ontstaan van Imperial Barber Products

Imperial Barber Products is in 2009 opgericht door de kappers Scott Serrata en Pedro Zermeno, met als doel de verzorging van Amerikaanse mannen te ontwikkelen met gebruik van volledig natuurlijke producten van top kwaliteit. Het team achter Imperial Barber Products heeft in totaal al 30 jaar ervaring in de kapperscultuur van London, Los Angeles en New York City.

Tijdens hun carrière hielden ze zich iedere dag bezig met verschillende verzorgingsproducten voor heren. Ze merkten hier echter bij dat elk product dat dit eigenlijk net niet aan alle wensen voldeed. Zo waren de pommades, gels en wax te zwak, te vettig of te zacht, en hadden de scheerproducten vaak een hele hype waar ze niet aan konden voldoen.

Daarom besloot het team van Imperial Barber Products samen te gaan werken en producten te ontwikkelen die voldoen aan alle wensen van de consument. Voordat ze de producten op de markt brengen, worden deze eerst uitgebreid getest. Dit testen gebeurt niet alleen in laboratoria, maar ook bij echte klanten in kapperszaken. Hierdoor kunnen ze alle feedback toepassen voordat ze het product op de markt brengen wat resulteert in een selectie producten van hoogwaardige kwaliteit.