Terug
18 products
Terug
18 products

JAO Brand 

Bij JAO Brand kan je terecht voor veel verschillende soorten heerlijke verzorgingsproducten. De producten die ze uitbrengen zijn ontworpen omdat het er simpelweg nog niet was. JAO Brand werkt met hun volledig eigen formules en brengt eeuwenoude geneeskunde samen met moderne wetenschap.

 

Ontstaan van JAO Brand

In 1997 richtte de Amerikaanse Gale Mayron het merk JOA Brand op. Gale was de dochter van een scheikundige en wilde 100% natuurlijke en multifunctionele verzorgingsproducten uitvinden die duurzaam waren in gebruik. Haar motto is dan ook: "The less you buy, the less you consume, the less you throw away".

De producten zijn speciaal samengesteld zonder kleurstoffen, parabenen of kunstmatige geurstoffen om deze natuurlijk te houden en de huid niet te beschadigen.

JAO is een mystiek woord. Dit woord is namelijk gevonden op een 2000 jaar oud amulet dat ziekte zou kunnen voorkomen en genezen. Omdat de producten van JOA Brand gebaseerd zijn op oude farmacopee en moderne wetenschap is het merk gebaseerd op het woord op het oude amulet. 

 

Producten van JAO Brand

Het merk is in te zetten op veel verschillende gebieden. Ben je nou op zoek naar een product voor je lichaam, handen, haar, baard, lippen, gezicht en zelfs je interieur? Dan ben je bij JAO Brand aan het goede adres. 

Een all-time favorite is de JAO Brand Goē Oil. Een lichaamsolie die je kan gebruiken voor meerdere doeleinden. Het is een herstellende olie voor je handen, haar, gezicht en lichaam. Deze olie is hydraterend en herstellend, trekt snel in je huid en is gemaakt van wel 28 verschillende natuurlijke ingrediënten. 

Ook heeft het merk een handbalsem, baardbalsem, handzeep, lippenbalsem, interieur spray, gezichtscrème en nog veel meer. Bijna de gehele verzorging van je lichaam kan gedekt worden met JAO Brand!

 

JAO Brand producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van JAO Brand Bestel dan jouw JAO Brand producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!