Helaas..
Er zijn geen producten gevonden in deze categorie. Keer met de knop hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar homepagina

Kevin Murphy

Kwaliteit en Duurzaamheid staan voorop

Kevin Murphy is gespecialiseerd in het maken van verzorgende producten met een zeer goede kwaliteit. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij het ontwikkelen van de producten bij Kevin Murphy voorop. Zo ontwikkelt Kevin Murphy alleen op presentatie gebaseerde haarproducten en de maken hierbij gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten en de nieuwste technolgie. De producten van Kevin Murphy zijn ontworpen om zo lang mogelijk te kunnen presteren, hebben een licht gewicht, geven het haar meer stevigheid en zijn vrij van parabenen en sulfaten om het haar niet te beschadigen

 

Bewuste keuzes als het gaat om verpakkingen, producten en ingrediënten

Een van de grootste zorgen van de oprichters van Kevin Murphy was dat hun producten zouden meehelpen aan de vernietiging van het milieu. Daarom maakt Kevin Murphy goede en bewuste keuzes als het gaat om bijvoorbeeld verpakkingen, producten en ingrediënten. De natuurlijke ingrediënten waarmee de producten van Kevin Murphy worden gemaakt, worden verkregen op manieren die zo min mogelijk het milieu beschadigen. Zo werkt Kevin Murphy samen met bedrijven die de ingrediënten verkrijgen via biologische begroeiing, microteelt of ecologische oogsttechnieken. Ook gebruikt Kevin Murphy gerecyclede materialen voor hun verpakkingen en hebben deze een rechthoekige vorm wat voor zo min mogelijk verspilling zorgt. De producten van Kevin Murphy worden niet getest op dieren.