Je beoordeling toevoegen
-40%

King C. Gillette 
Hals Scheermes

€17,95
€10,77
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad

Dit Scheermes van King C. Gillette is speciaal ontworpen voor het scheren van de gevoelige hals. 

Het scheermes maakt gebruik van scheermesjes met een lage scheerkracht. Dit vermindert de kans op een branderig gevoel en ingegroeide haren wat ideaal is voor de gevoelige zones.

De brug in het midden van het scheermes vermindert de druk tussen het mes en de huid wat resulteert in een comfortabelere scheerbeurt. Om de scheerbeurt vervolgens compleet te maken bevat het scheermes een precisietrimmer aan de achterzijde voor het creëeren van de perfecte contouren.

Het speciale aqua-grip handvat heeft een sterke grip en geeft je de optimale controle tijdens het scheren, zelf als het handvat nat is.

  1. Breng met draaiende bewegingen een transparante scheergel aan op je hals zodat je het gedeelte wat je wilt scheren kunt zien.
  2. Scheer langs je baardhalslijn. Om je baardhalslijn te vinden trek je een lijn van de onderkant van je oorlel naar het midden van je hals. Dit is de lijn die je moet volgen met je hals scheermes.
  3. Als je je gewenste baardhalslijn hebt bereikt, draai je het halsscheermes om en creëer je precieze randen met het edging-mesje.

Kenmerken

  • Speciaal ontworpen voor het scheren van je hals

  • Lage scheerkracht

  • Vermindert de kans op een branderig gevoel

  • Zorgt voor een verminderde druk tussen het mes en de huid

  • Bevat een precisietrimmer aan de achterzijde

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen