Terug
2 products
-30%
€17,95
€12,56
-30%
King C. Gillette
€17,95
€12,56
Terug
2 products

King C. Gillette

King C. Gillette is de nieuwe lijn van Gillette. Samengesteld door pioniers op het gebied van verzorging sinds 1901. Vernoemd naar de oprichter van het merk “King Camp Gillette” en geïnspireerd door een eeuw aan innovatie. De King C. Gillette lijn bestaat uit een complete set met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor de man die graag een unieke stijl voor zichzelf wil creëren. Trim - scheer - verzorg en wordt meester van je eigen stijl.  

 

De geur van King C. Gillette verzorgingsproducten

Naast goede scheermessen, een safety razor en een baardtrimmer, mag je ook verzorgingsproducten verwachten die het scheren een stuk comfortabeler maken. Deze verzorgingsproducten zijn allemaal verrijkt met de nieuwe geur van King C. Gillette. 

De geur is geïnspireerd op moderne mannelijkheid. Een mix van warme gember en frisse citrus. Gecombineerd met een vleugje roze peper en verfrissende mint geurnoten. Ook vindt je in deze lucht bourbon, geranium en verzachtende lavendel. De romige tonkaboon, amber en warm hout belichamen een gevoel van zelfvertrouwen. Van een unieke mannelijke en eigen stijl. 

 

King C. Gillette producten 

In de nieuwe lijn van Gillette vind je nogal wat opnieuw ontworpen producten. Zo heb je bijvoorbeeld de King C. Gillette Double Edge Safety Razor. Een traditionele safety razor die geïnspireerd is op een klassiek model van het merk, maar dan van alle kanten verbeterd.

In de collectie vindt je verder onder andere double edges blades, baardolie, cartridge razor en normale scheermesjes

 

King C. Gillette producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van King C. Gillette? Bestel dan jouw King C. Gillette producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!