Jeroen K.
Kingbrown is mijn favoriete Pomade. Fijn van structuur en je coupe is makkelijk in model te brengen. Daarnaast gebruik ik het ook voor mijn baard waar het ook perfect voor werkt. Vooral als je een baard hebt die wat krullerig en ongelijk is. Niet teveel gebruiken en dan zit alles perfect; van boven en van onder
18 Apr 2019
Je beoordeling toevoegen
-30%

King Brown 
Matte Pomade

€17,95
€12,56
Woensdag in huis
Nog 3 op voorraad

De Matte Pomade van King Brown, een echte allrounder voor een Matte Finish, een look met een goede textuur en een Medium Hold.

Matte Finish is populairder dan ooit, Kingbrown gaat goed mee in deze trend met de Matte Pomade. Deze geeft veel textuur aan het haar, heeft een Medium hold en een Matte Finish. De Matte Pomade is op basis van Clay en Wax, hij is niet zo vettig als een Original Pomade maar je hebt wel iets van Shampoo nodig om de Matte Pomade volledig uit je haren te wassen.

De Matte Pomade heeft een mooie gebalanceerd aardse geur met noten van Basilicum, Rozemarijn, Bergamot, Cederhout en Leer. De Pomade is zeer geschikt voor alle lengtes haar, van kort tot lang en is ideaal voor de meer natuurlijk ogende stijlen.

Deze Australische Pomade bevat extracten uit Mout, welke de hoofdhuid en de haren te verzorgen en in een goede conditie te houden.

  1. Zorg voor droog of handdoek haar. (afhankelijk van de Hold)
  2. Pak een kleine hoeveelheid Pomade en verdeel deze over de handpalmen.
  3. Rub de Pomade in de handpalmen zodat deze warm wordt en makkelijk aan te brengen is.
  4. Werk de Pomade in door op de aanzet te beginnen en door te gaan tot in de punt.

Kenmerken

  • Matte finish

  • Medium hold

  • Op basis van Clay en Wax

5 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen