Nick
Het product voel niet echt als een klei, meer als een cream. Maarrr... geeft wel de hold van een klei! Het is daardoor erg makkelijk aan te brengen en voelt erg natuurlijk in het haar. Wat ik erg verassend en fijn vond aan dit product is dat je de mogelijkheid nog hebt om je hand door je haar te halen. Bij de meeste producten met een hoge hold is dit nagenoeg niet mogelijk zonder een aantal haren uit je hersenpan te trekken!
01 Nov 2020
Maarten L.
Beste potje mooie mannen klei dat ik had kunnen aanschaffen. Op het moment ben ik in het buitenland aan het werk voor defensie en deze pasta zorgt er voor dat ik goed voor de dag kom bij onze internationale partners. Sterker nog naarmate de dag vordert gaat het haar van deze alpha men steeds beter zitten.
01 May 2020
Je beoordeling toevoegen

Layrite 
Cement Clay - Travelsize

€8,95
Morgen in huis
10+ op voorraad
Kies een optie

De Travelsize van de Layrite Cement Hair Clay, dezelfde Clay alleen nu in een kleinere travelsize verpakking. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een clay met een mega sterke hold. De Clay geeft je haar een matte finish en een hold die je haar de hele dag in model houdt. De Clay is op waterbasis en gaat niet schilferen of los laten gedurende de dag, wat je nog wel eens ziet bij andere Clays.

De Clay heeft een vanille geur en ideaal voor een natuurlijke matte look, wordt niet hard in je haar. Geschikt voor alle lengtes haar!

  1. Zorg voor droog of handdoekdroog haar. (afhankelijk van de Hold)
  2. Pak een kleine hoeveelheid Clay en verdeel deze over de handpalmen.
  3. Rub de Clay in de handpalmen zodat deze warm wordt en makkelijk aan te brengen is.
  4. Werk de Clay in door op de aanzet te beginnen en door te gaan tot in de punt.

Kenmerken

  • High Hold

  • Matte look

  • Water-based

4 sterren uit 7 reviews
Uw review toevoegen