Populariteit
24
Populariteit

Layrite

Layrite uit het zonnige California. Vrij jong merk in de klassieke wereld van de barbiers. Gestart in 2001 met een klassieke Pomade voor de barbershop van de jongens van Layrite, Harleywood in Orange County. De excentrieke Donnie Hawley is de oprichter van deze barbershop en de grondlegger van Layrite. Na het experimenteren en mixen met Vaseline, Mason Pomade en Old Spice After Shave kreeg hij de smaak te pakken en is hij zijn eigen Pomade gaan ontwikkelen. Het resultaat was de Original Pomade welke in de loop van de jaren tot dé water-basis Pomade van de USA is gebombardeerd.

Layrite Pomade

Na het grote succes van de Original Pomade in de Barbershop kwam Layrite als snel met de Superhold en de Supershine. Beide producten zijn gebasseerd op de Original Pomade, maar dan met een hogere Hold en de andere meer Shine. op dit moment heeft Layrite een 4 stuks Pomades in zijn assortiment:

Layrite Cement

In 2015 sluit de Layrite Cement Clay daar bij aan, een Clay met echt een ongekende Mega Hold. Houdt je haar de hele dag door op zijn plaats en geeft je haar een Matte Finish. Een ideaal product wanneer jouw kapsel de hele dag strak en goed moet zitten. Haalt krullen en slag uit je haar en geeft jouw kapsel een Matte Finish. De geur van de cement clay ruikt zo aangenaam dat je het bijna in je mond wilt stoppen.

Layrite heeft de afgelopen jaren zeker niet stil gestaan en een prachtig assortiment producten ontwikkeld voor de styling van jouw haren. In 2016 en 2017 kwam Layrite met meer nieuwe producten, waaronder een Grooming Spray, Beard Oil en natuurlijk de Shampoo en Conditioner.

Nog steeds is de kwaliteit van de producten zeer hoog en is het ze gelukt om de producten uniek te houden. Layrite, één van de klassiekers in wording.

Layrite Bestsellers

  1. Layrite Cement Clay
  2. Layrite Super Hold Pomade
  3. Layrite Original Pomade