Terug
10 products
Terug
10 products

Layrite Pomade

De pomade van Layrite is niet meer weg te denken uit de wereld van haarproducten. Vooral de pomades van Layrite zijn geroemd om hun goede hold, geur en textuur. Inmiddels zijn er veel verschillende pomades van Layrite die elk hun eigen functie hebben.

Layrite Cement Clay

Misschien wel de meeste geliefde Layrite pomade is de Layrite Cement Clay. Hoewel het de naam clay draagt is het eigenlijk geen clay. De cement clay is soepel en makkelijk in het haar aan te brengen. De cement clay heeft een onwijs sterke hold met een matte finish. De geur is onweerstaanbaar met een heerlijke vanille geur. De Layrite Cement Clay is op water-basis en dus makkelijk uit het haar te wassen.

Layrite Super Hold Pomade

Voor kapsels die de hele dag strak moeten blijven zitten. Layrite Super Hold Pomade is een pomade met een erg sterke hold en een medium shine. De pomade voelt aan als een dikke gel en ruikt heerlijk naar vanille. Ondanks dat de Layrite Super Hold Pomade zo sterk is kan hij toch makkelijk uit het haar gewassen worden doordat deze op water-basis is.

Layrite Original Pomade

Hier is het allemaal mee begonnen voor Layrite. De Original Pomade die eindelijk voldeed aan alle eisen van de barbiers. Makkelijk in het haar aan te brengen, blijft goed zitten en een medium shine. Ook deze pomade is op water-basis en dus makkelijk uit het haar te wassen. Wil je weten hoe deze Layrite Original Pomade presteert tegenover de original pomade van Suavecito? Lees dan de battle of pomades.

Layrite Natural Cream Pomade

Deze Layrite pomade heeft een meer natuurlijk hold en niet zo extreem sterk. Geeft het haar meer volume en textuur. ideaal voor nonchalante kapsels of een heerlijke out-of-bed look. Ook deze pomade van Layrite heeft een heerlijke geur.

Layrite Super Shine Pomade

De enige Layrite pomade die een hoge shine heeft. Geeft het haar veel glans en heeft alle voordelen van de original pomade. Een goede medium hold en gemaakt op water-basis. Is dus makkelijk uit het haar te wassen. Goed kambaar en makkelijk te re-stylen.