Terug
42 products
Doers of London
€21,95
Triumph & Disaster
€45,00
Natural
Grown Alchemist
€28,95
Natural
Grown Alchemist
€64,95
Natural
Grown Alchemist
€73,95
Natural
Grown Alchemist
€23,95
Abbate Y La Mantia
€37,50
Terug
42 products

Body Lotion voor mannen

Body Lotion is niet alleen bij vrouwen erg in trek, maar ook mannen gebruiken de lekkere crème steeds vaker voor een goed behoud van de huid. En laten wij nu net in onze shop een expertise hebben in Body Lotion voor mannen.


Wat is Body Lotion?

Body Lotion wordt ook wel verzorging crème genoemd en kan gebruikt worden voor het hele lichaam. De lotion is in diverse varianten verkrijgbaar, hierbij denkend aan het huidtype dat je hebt, de diverse geuren en, zeker niet onbelangrijk, de eigenschappen. Zo heb je Body Lotions die de huid juist verstevigen of een bepaald soort voeding geven (hydrateren van de huid, zodat de huid vocht binnenkrijgt). Deze laatste kan vooral gebruikt worden als je last hebt van een erg droge huid. Als laatst te benoemen heb je ook Body Lotion die de huid een speciale bruinteint geven. Ideaal voor de zomerperiode.


Hoe gebruik je Body Lotion?

Body Lotion voor mannen is bedoeld om grote delen van het lichaam in te smeren. Je kunt hierbij denken aan je armen, benen en romp. De huid van de voeten, handen en gezicht verschillen met de rest van het lichaam, waardoor hier apart verkrijgbare producten van op de markt zijn gebracht. Afhankelijk van jouw huidtype en de behoefte waarin het voorzien moet worden, zijn er diverse Body Lotions verkrijgbaar. Het is dus goed te kijken welk soort je aanschaft.


Waarom is Body Lotion zo belangrijk?

De huid heeft een behoefte aan Body Lotion voor een optimale verzorging. Doordat men zich dagelijks wast of doucht en hierbij doucheproducten gebruikt, was je als het ware de natuurlijk vetlaag van de huid weg met als gevolg een droge huid. Daarnaast is het dragen van warme dikke kleding in wintertijd bijvoorbeeld, ook niet goed voor de huid, omdat het niet goed kan ademen. Daarbij spelen overige weersomstandigheden natuurlijk ook een rol, denkend aan bijvoorbeeld de warmte in de zomer, maar ook centrale verwarming in huis en zweten kan de huid al uitdrogen. Als laatst te benoemen, wordt de huid door de jaren heen ouder naarmate je leeftijd vordert en raakt het slapper en dunner. Door Body Lotion voor mannen te gebruiken, kun je voorkomen dat de huid uitdroogt door bovengenoemde omstandigheden en gaat het huidveroudering tegen. Dit voorkomt een hoop irritatie van de huid en zorgt dat het soepel en glad blijft aanvoelen. En in de zomerperiode, wanneer je een speciale lotion gebruikt na in contact te zijn geweest met de zon, beschermt het de huid nadien erg goed, waardoor het minder snel uitdroogt door de schadelijke invloeden van de zon. Het is zowel na elke was en douchebeurt, alsmede in tijden van warmte en kou, altijd goed om de huid lekker te verzorgen met de Body Lotion voor mannen. Wel kijken wat voor soort Body Lotion goed is voor jouw huidtype, want wat voor de ene persoon goed werkt, kan voor de andere niets helpen.