Terug
1 products
-40%
Lock, Stock & Barrel
€23,95
€14,37
Terug
1 products

Lock, Stock & Barrel

Lock, Stock & Barrel maakt met trots hun haar- en- verzorgingsproducten in hun thuisland Engeland. De naam, gebaseerd op onderdelen van een geweer, belichaamt de “tough guy” feeling van het merk. Maar het merk heeft 2 gezichten gezien de producten mannelijk maar ook zeer professioneel zijn. De producten zitten vol met effectieve ingrediënten en daarom is de verzorgingslijn al vaker bekroond met awards. 

 

De producten van Lock, Stock & Barrel

De producten van Lock, Stock & Barrel zijn cruelty free, vrij van parabenen, vrij van kunstmatige kleurstoffen, vrij van phthalaten en veel producten zijn vegan. Check altijd voor de zekerheid de volledige ingrediëntenlijst. 

 

Haarproducten van Lock, Stock & Barrel

Het merk heeft een uitgebreide lijn met verschillende haarproducten. Je vindt onder andere een goede wax, pomade, proteine gel, thickening spray, shampoo, mattifying mist en volume poeder. De Lock, Stock & Barrel 85 Karats Original Clay biedt een langdurige flexibele hold die het haar de gehele dag in model houdt. 

 

Verzorgingsproducten van Lock, Stock & Barrel

Lock, Stock & Barrel biedt meer dan enkel haarverzorgingsproducten. Het merk heeft onder andere een goede scheerolie, baardolie, soap bar en snorwax. Genoeg om eens een product van dit mannelijke merk uit te proberen!

 

Lock, Stock & Barrel producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Lock, Stock & Barrel? Bestel dan jouw Lock, Stock & Barrel producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!