Do Jacobson
Ik heb dik haar met een slag erin en draag meestal een pompadour. In combinatie met mijn haar was dit geen winnaar. Hold: De pomade blijft goed zitten, maar de styling niet. Geur: Niet mijn favoriet, maar ook niet verschrikkelijk. Overig: Dit is de eerste oil-based pomade die niet alleen enorm in m'n maar blijft zitten, maar ook in m'n kussens. Ik heb dit vaker meegemaakt met andere oil-based pomades, maar nog nooit zo hardnekkig als met Goon Grease. Toch maar een standje heter wassen dat beddengoed dus.
28 May 2019
Bram Borrias
Alles wat een goede pomade moet hebben. In tegenstelling tot wat ik hierboven lees(geen aanval op de review) is dit product prima voor een hoge pompadour.Aanbrengen in droog haar is prima te doen.veel glas voor een “heavy.Build up is schoon,makkelijk uit blikje te scheppen en uitwassen,mits je weet hoe het moet(conditioner op droog haar,in laten werken en uit spoelen) is goed te doen.Geur is lekker en niet dominant. nee het is geen lockhart’s heavy.. die is echt bizar (3 dagen hold gehad met alleen een beetje grooming tonic erbij !!Maar die is sowieso niet voor iedereen geschikt.. Ik gebruik meestal grooming tonic,is niet perse.nodig, als prestyler en dan heb je nog minder nodig.. Het is één van mijn favorieten,van mijn Pomade collectie.Van lockhart’s heb ik :goon grease,heavy,medium,light.fire & brimstone medium,paradox en hair groom(bizar goed voor glans en die overgens erg goed werkt om wat build up te verwijderen) Kortom aanrader!
08 May 2019
Je beoordeling toevoegen

Lockhart's 
Goon Grease

€7,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De Lockhart's Goon Grease is een pomade zoals je die nog nooit eerder hebt gezien.

Vaak hebben pomades een medium hold met high shine of een heavy hold met een matte finish, maar dankzij zijn speciale formule heeft deze Goon Grease van Lockhart's een heavy hold én een high shine.

Door deze unieke hold en shine heb je geen top-coat meer nodig, de pomade laat je haar glanzen en houdt jouw pompadour, jelly roll of slick back op zijn plaats de hele dag door. Ondanks de Heavy Hold en de stevige textuur is de Goon Grease gemakkelijk aan te brengen.

Geur: Frisse, citrus eau de cologne achtige geur met hints van citrus en komkommer.

  1. Neem een gewenste hoeveelheid pomade.
  2. Wrijf dit tussen je handen totdat het zacht is geworden.
  3. Breng dit aan in droog haar.
  4. Breng je haar in model.

Petrolatum, Microcrystalline wax, Beeswax, Avocado oil, Lanolin, Fragrance, and Color

Kenmerken

  • Heavy Hold

  • High Shine

  • Makkelijk aan te brengen

  • Olie basis

  • Heeft een frisse geur

4 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen