hette T.
Beste wax die ik ooit heb gebruikt kan men kapsel eindelijk laten lijken op het plaatje van men volbeat shirt
03 Mar 2020
Uw review toevoegen

Lockhart's 
Heavy Hold Pomade

€16,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad
Kies een optie
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Lockhart's Heavy Hold Pomade, een klassieke olie-basis Pomade met een Heavy Hold en een Light Shine. Geeft je kapsel stevigheid met een geur van Coco Vanilla.

Dit is een Pomade die je even moet opwarmen voordat je hem aan kunt brengen, maar als hij eenmaal zit dan laat hij jouw kapsel ook niet meer los. Een High Hold de gehele dag door en met deze stevigheid breng je jouw haar in elk gewenst model. De Pomade heeft een Light Shine en laat zich als hij warm is ook gemakkelijk door het haar verdelen.


Geur: Coco Vanilla

Lockhart's Authentic

Lockhart's Authentic is opgericht door man en vrouw, Steve en Nichole Lockhart en vindt zijn basis in Michigan USA. Anders dan andere merken is Lockhart's niet opgericht voor/door of in samenwerking met Barbers, maar om een goed product te creëren voor ene veel bredere merk. Dit hebben ze gedaan zonder zich vast te houden aan bepaalde cliche's of standaarden, maar door te luisteren naar de afnemers en de feedback die zich kregen over de Pomades. Zo hebben ze in een aantal jaren een prachtig merk neer kunnen zetten met een breed assortiment aan Pomades.

Wordt z.s.m. bewerkt.

microcrystalline wax, beeswax, petrolatum, lanolin, coconut oil, castor oil, parfum

Kenmerken

  • Heavy hold

  • Olie-basis

  • Light shine

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen