Marcel
Ik ben op mijn zoek tocht naar de lekkerste scheerzeep bij deze uitgekomen. Toen ik het potje binnen kreeg moest ik wel lachen en heb ik getwijffeld of ik het terug zou sturen. Ik vondt te klein(50ml) voor de prijs , maar dacht ik ga het toch proberen. Nou ik heb er geen spijt van wat een lekkere zeep zeg , je hebt er maar een heel klein beetje van nodig om een goed schuim van te maken. Het ruikt heerlijk en het geeft een gladde romige schuimlaag waardoor je geen irritatie’s krijg en je nog is lekker ruikt na het scheren. Voor mij geen ander merk meer.
14 Oct 2022
Je beoordeling toevoegen

Martin de Candre 
Scheerzeep - Agrumes

€57,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad

De Argumes Scheerzeep van Martin de Candre met een geur van Limoen, Grapefruit en Bergamot

Scheerzepen van Martin de Candre worden op ambachtelijke wijze en met de hand gemaakt. Door scheerfanaten, vloggers en in de community's worden de zepen van Martin de Candre verheerlijkt en wordt er gesproken met woorden als pure luxe en weldaad.

De zepen produceren een prachtig rijk schuim. Wanneer je de zeep opklopt ontstaat er vrij snel een schuim. De essentiële oliën in het schuim zorgen voor een glad en makkelijke scheerbeurt zonder enig vorm van agressie van 't mes. Het schuim plakt iets op de huid en door zijn rijk en romig karakter voelt het als een stevig opgeklopt schuim van een crème. Probeer en geniet!

Geur: Argumes. Een gelimiteerde uitgave van de scheerzeep met een geur van Limoen, Grapefruit en Bergamot.

  • Bevochtig je gezicht met warm water.
  • Maak de scheerkwast nat en laat hem een minuutje staan, knijp daarna het overtollig water uit de kwast.
  • Haal de kwast met draaiende bewegingen over de zeep totdat de zeep los komt en in de kwast komt.
  • Klop de zeep verder op in een kom of breng het direct aan op het gezicht.
  • Je bent klaar voor de rijke scheerervaring van Martin de Candre

Houdbaarheid:

12 maanden na opening.

Martin de Candre:

De producten van Martin de Candre behoren tot de top van de wereld. Martin de Candre is een echte ambachtelijke 'Savonnier' oftewel zeepmaker en parfumeur sinds 1974. Dit Franse familiebedrijf gebruikt productieprocessen en de know-how die vandaag de dag bijna verdwenen is uit Frankrijk. Er wordt geproduceerd volgens het Marseille-proces, met dezelfde methoden en componenten als voorheen, om te komen tot parfums en zepen welke uitsluitend zijn gemaakt van plantaardige oliën en zonder conserveringsmiddelen.

Kenmerken

  • Zorgt voor een optimaal scheerresultaat

  • Handgemaakt

  • Heeft een frisse citrusgeur

4 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen