Mathieu
Deze zeep wordt geleverd in een kartonnen doosje met daarin een luxe glazen pot. Ik heb deze zeep inmiddels 7 keer gebruikt en er is nog bijna geen verbruik te zien in de pot! Erg zuinig dus. Laad erg snel, ca 10-15 seconden is genoeg om 3 passes mee te scheren. De scheer eigenschappen zijn het beste wat ik tot nu toe heb geprobeerd (7 andere zepen in roulatie). Dit samen met de zuinigheid en manier van verpakken (geen plastic) een absolute aanrader! Dan iets persoonlijks de geur is niet de typische zoetige lavendelgeur die meestal aanwezig is verzorgingsproducten. Het is een wat zwaardere lavendel gecombineerd met duidelijk rozemarijn. De mintgeur is heel licht aanwezig.
08 May 2020
Je beoordeling toevoegen

Martin de Candre 
Scheerzeep - Original

€49,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De Original Scheerzeep van Martin de Candre met de geur van Lavendel, Munt en Rozemarijn.

Scheerzepen van Martin de Candre worden op ambachtelijke wijze en met de hand gemaakt. Door scheerfanaten, vloggers en in de community's worden de zepen van Martin de Candre verheerlijkt en wordt er gesproken met woorden als pure luxe en weldaad.

De zepen produceren een prachtig rijk schuim. Wanneer je de scheerzeep opklopt ontstaat er vrij snel een schuim. De essentiële oliën in het schuim zorgen voor een glad en makkelijke scheerbeurt zonder enig vorm van agressie van 't mes. Het schuim plakt iets op de huid en door zijn rijk en romig karakter voelt het als een stevig opgeklopt schuim van een crème. Probeer en geniet!

Geur: Original - Lavendel, Munt, Rozemarijn. Elegante frisheid, de originele geur van Martin de Candre en gecreëerd in 1980.

  • Bevochtig je gezicht met warm water.
  • Maak de scheerkwast nat en laat hem een minuutje staan, knijp daarna het overtollig water uit de kwast.
  • Haal de kwast met draaiende bewegingen over de zeep totdat de zeep los komt en in de kwast komt.
  • Klop de zeep verder op in een kom of breng het direct aan op het gezicht.
  • Je bent klaar voor de rijke scheerervaring van Martin de Candre

Houdbaarheid:

12 maanden na opening.

Martin de Candre:

De producten van Martin de Candre behoren tot de top van de wereld. Martin de Candre is een echte ambachtelijke 'Savonnier' oftewel zeepmaker en parfumeur sinds 1974. Dit Franse familiebedrijf gebruikt productieprocessen en de know-how die vandaag de dag bijna verdwenen is uit Frankrijk. Er wordt geproduceerd volgens het Marseille-proces, met dezelfde methoden en componenten als voorheen, om te komen tot parfums en zepen welke uitsluitend zijn gemaakt van plantaardige oliën en zonder conserveringsmiddelen.

Kenmerken

  • Handgemaakt

  • Zorgt voor een optimaal scheerresultaat

  • Heeft de orginele geur van Martin de Candre

5 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen