Uw review toevoegen

Martin de Candre 
Scheerzeep - Rose 200g

€60,90
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Omschrijving:

De Martin de Candre Scheerzeep - Rose in 200 gram verpakking, een gelimiteerde uitgaven met een frisse, elegante en bloemige geur.

Scheerzepen van Martin de Candre worden op ambachtelijke wijze en met de hand gemaakt. Door scheerfanaten, vloggers en in de community's worden de zepen van Martin de Candre verheerlijkt en wordt er gesproken met woorden als pure luxe en weldaad.

De zepen produceren een prachtig rijk schuim. Wanneer je de zeep opklopt ontstaat er vrij snel een schuim. De essentiële oliën in het schuim zorgen voor een glad en makkelijke scheerbeurt zonder enig vorm van agressie van 't mes. Het schuim plakt iets op de huid en door zijn rijk en romig karakter voelt het als een stevig opgeklopt schuim van een crème. Probeer en geniet!

Geur:

Rose - een gelimiteerde uitgave met een elegante bloemige geur vol met frisheid.

Eigenschappen MdC Scheerzeep:

  • Met 40 jaar ervaring worden de zepen op 'hete' wijze gemaakt met 100% plantaardige oliën zoals Olijfolie, Kopra en Alcali.
  • De heet verzeepte pasta garandeert een uitstekende conservering, hierdoor zijn er geen conserveringsmiddelen nodig.
  • Aan het einde van het zeepproces worden essentiële oliën toegevoegd aan de hete paste waardoor ze de zepen in het 'hart' kunnen parfumeren.
  • De zepen liggen na dit proces weken te drogen. Het is volgens Martin de Candre 'waanzin' dat alles tegenwoordig snel moet gaan. Deze weken drogen zorgen ervoor dat de zepen en pasta enorm zijn verbeterd. Net als kaas, wijn en whiskey.

Gebruik Martin de Candre Scheerzeep:

  • Bevochtig je gezicht met warm water.
  • Maak de scheerkwast nat en laat hem een minuutje staan, knijp daarna het overtollig water uit de kwast.
  • Haal de kwast met draaiende bewegingen over de zeep totdat de zeep los komt en in de kwast komt.
  • Klop de zeep verder op in een kom of breng het direct aan op het gezicht.
  • Je bent klaar voor de rijke scheerervaring van Martin de Candre.

Houdbaarheid:

12 maanden na opening.

Martin de Candre:

De producten van Martin de Candre behoren tot de top van de wereld. Martin de Candre is een echte ambachtelijke 'Savonnier' oftewel zeepmaker en parfumeur sinds 1974. Dit Franse familiebedrijf gebruikt productieprocessen en de know-how die vandaag de dag bijna verdwenen is uit Frankrijk. Er wordt geproduceerd volgens het Marseille-proces, met dezelfde methoden en componenten als voorheen, om te komen tot parfums en zepen welke uitsluitend zijn gemaakt van plantaardige oliën en zonder conserveringsmiddelen.

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen