Je beoordeling toevoegen
-32%

Marvis 
Tandpasta - Anise Mint

€9,95
€6,75
Morgen in huis
10+ op voorraad

Tandpasta van Marvis in een prachtige klassieke verpakking. De tandpasta's van Marvis zijn niet alleen een genot voor het oog, maar ook voor de mond. Op de traditionele wijze geproduceerd en elke tandpasta is voorzien van zijn eigen unieke smaak.

Deze tandpasta van marvis heeft de heerlijke smaak van mint gemixt met anijs. De tandpasta zorgt voor een frisse adem, reinigt de tanden en voorkomt gaatjes, tandsteen en tandplak. Al met al heeft de tandpasta dus een lekkere smaak en zorgt het elke dag weer voor een fris en schoon gebit.

Marvis is een 50 jaar oud merk uit Italië die haar tandpasta's en mondwater op een traditionele manier produceert. Dit gecombineerd met een rijk assortiment aan smaken en een prachtige verpakking, maakt Marvis één van de meest begeerlijke merken op het gebied van tandpasta's en mondverzorging.

  1. Neem een kleine hoeveelheid tandpasta op je tandenborstel.
  2. Poets je tanden.
   1. *Doe dit minimaal 2 minuten en 2 keer per dag*

Glycerin, Aluminum Hydroxide, Aqua (Water/Eau) , Silica, Aroma (Flavor), Cellulose Gum, Titanium Dioxide, Xylitol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Citrate, Limonene, Linalool.

Kenmerken

 • Heerlijke smaak

 • Reinigt het gebit

 • Zorgt voor een frisse adem

 • Voorkomt gaatjes

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen