Je beoordeling toevoegen
-32%

Marvis 
Tandpasta - Earl Grey Tea

€9,95
€6,75
Dinsdag in huis
10+ op voorraad

Tandpasta van Marvis in een prachtige klassieke verpakking. De tandpasta's van Marvis zijn niet alleen een genot voor het oog, maar ook voor de mond. Op de traditionele wijze geproduceerd en elke tandpasta is voorzien van zijn eigen unieke smaak.

Wat kunt je verwachten van de tandpasta?

Thee is een geliefde drank wat over de hele wereld gedronken wordt en is naar schatting al zo'n 5000 jaar oud. Marvis heeft zich hierdoor laten inspireren en besloten een thee collectie, bestaande uit drie verschillende tandpasta's, te lanceren. Onmisbaar in de badkamer van een echte theeliefhebber!

De Earl Grey Tea is Marvis' interpretatie van de wereldberoemde Engelse thee die al eeuwen wordt gedronken. Heeft de smaak van bergamot en zwarte thee. De tandpasta zorgt voor een frisse adem, reinigt de tanden en voorkomt gaatjes, tandsteen en tandplak. Al met al heeft de tandpasta dus een lekkere smaak en zorgt het elke dag weer voor een fris en schoon gebit.

Smaak: Earl Grey Tea, Marvis' interpretatie van de wereldberoemde Engelse thee die al eeuwen wordt gedronken. Heeft de smaak van bergamot en zwarte thee.

Over Marvis

Marvis is een 50 jaar oud merk uit Italië die haar tandpasta's en mondwater op een traditionele manier produceert. Dit gecombineerd met een rijk assortiment aan smaken en een prachtige verpakking, maakt Marvis één van de meest begeerlijke merken op het gebied van tandpasta's en mondverzorging.

  1. Neem een kleine hoeveelheid tandpasta op je tandenborstel.
  2. Poets je tanden.

*Doe dit minimaal 2 minuten en 2 keer per dag*

Glycerine, Calciumcarbonaat, Aqua (Water/Eau), Silica, Aroma (Smaak), Cellulosegom, Xylitol, Natriumlaurylsulfaat, Titaandioxide, Natriumsacharine, Natriumfluoride, Citroenzuur, Natriumcitraat, Limoneen, Geraniol, Linalool, Citral

Kenmerken

  • Heeft de smaak van bergamot en zwarte thee

  • Speciaal ontworpen voor de echte thee liefhebber

  • Laat een verfrissend gevoel achter

  • Geproduceerd op traditionele wijze

  • Voorkomt gaatjes, tandsteen en tandplak

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen