Je beoordeling toevoegen

Medik8 
The Philosophy CSA Kit for Men

€132,00
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad

The Philosophy CSA Kit for Men van Medik8 is een verzorgende set en bevat alle producten voor een gezonde, stralende teint. 

Deze Set bestaat uit de volgende producten: 

Medik8 Surface Radiance Cleanse™

Deze reiniger verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen om zo zorgt deze op een zachte en milde wijze voor een frisse huid. Geeft de huid een jonge, gezonde glans en de huid voelt weer zacht en soepel aan.

Medik8 C-Tetra

Dit Serum stimuleert de aanmaak van collageen en elastine om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, evenals zichtbaar de teint helderder te maken en de huidtint in balans te brengen. Een superlichte, dagelijkse Vitamine C-serum op oliebasis. 

Medik8 Advanced Day Total Protect

Deze Cream beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering door de zon. Bevat SPF 30 die de huid beschermt tegen schadelijke UVA en UVB stralen. Naast de beschermende eigenschappen van deze crème zorgt deze ook voor maximale hydratatie van de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld.

Medik8 Retinol 3TR™

Dit Serum helpt de huidtextuur te verbeteren en minimaliseert fijne lijntjes en rimpels. Het belangrijkste ingrediënt van het serum is retinol. Retinol reguleert de talgproductie en stimuleert het collageen niveau van de huid, waardoor de huid een gelijkmatigere teint krijgt en de huidtextuur zijdezacht aanvoelt.

Breng 's morgens en 's avonds een kleine hoeveelheid Surface Radiance Cleanse reiniger aan in de palm van de hand en masseer in een vochtig gezicht en hals. Verwijder voorzichtig door te spatten met water en dep het gezicht droog.

Masseer na het reinigen in de ochtend 4 druppels C-Tetra serum in het gezicht, de hals en het decolleté. Laat het absorberen voordat een moisturiser wordt aangebracht.

Breng na het reinigen in de ochtend een kleine hoeveelheid Advanced Day Total Protect aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Vermijd het ooggebied. Laat het absorberen.

Om het serum aan te brengen, breng je 's avonds na het reinigen 4 druppels Retinol 3TR aan in je gezicht en hals.

Kenmerken

  • Een jonge, gezonde uitstraling

  • Vermindert tekenen van huidveroudering

  • Vooral geschikt voor de rijpere huid

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen