Patrick janssen
Tot voorkort gebruikte ik cartrige mesjes, heb door de jaren heen diversen soorten en merken geprobeerd maar nooit een geweldige ervaring daarmee. (Heb snel last van irritatie). Ook heb ik in het verleden een goedkoper double edge mes geprobeerd maar beviel dat niet. Recent heb ik deze Merkur kunnen testen en wat een fantastische scheerbeurt. Met dit mes i.c.m. wilkinson mesjes ervaar ik nagenoeg geen irritatie en scheer ik bovendien gladder dan ooit. Het is even wennen om de juiste hoek te vinden maar daarna is scheren net zo soepel en moeiteloos. Heb het idee dat deze mesjes bovendien scherper zijn en langer meegaan.. Voor mij dan ook geen cartridge mesjes meer :-)
07 Aug 2022
Je beoordeling toevoegen

Merkur 
Safety Razor 23C

€36,50
Morgen in huis
4 op voorraad

De Merkur Safety Razor 23C uitgevoerd in het chroom heeft een verlengd handvat met een ruitstructuur voor een betere grip en balans.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires.

De Merkur Safety Razor 23C is een moderne uitgebalanceerde Safety Razor met een strak design. De Safety Razor is uitgevoerd in het chroom en het handvat is bewerkt en heeft een ruit patroon. De Safety Razor is verlengd, wat ideaal is voor grotere handen en meer precisie geeft.

In de Merkur Safety Razor passen alle Double Edge Blades, deze worden in de scheerkop geplaatst doormiddel van een schroefsluiting.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam.

Gemaakt in de bakermat voor al het goede staalwerk. Solingen Duitsland.

Specificaties:


Lengte totaal: 103 mm
Lengte handvat: 83 mm
Gewicht: 60 gram

Zeep de baardharen goed in met een scheerzeep of scheerolie, dit om de baardharen dikker te maken en te verzachten. Begin bij de bakkebaarden en breng de Safety Razor met een hoek van ongeveer 30 graden op de huid. Trek de huid strak en laat de mes met een lichte druk over de huid glijden, scheer met de haargroei.mee.

Kenmerken

  • Gesloten kam

  • Zorgt voor een optimaal scheerresultaat

4 sterren uit 8 reviews
Uw review toevoegen