Bart
Ik heb nog redelijk beperkte ervaring met scheren met een safety razor, maar na toch wel wat gestoei met een Edwin Jagger DE89, de kezue gemaakt om een nieuwe krabber aan te schaffen. Na wat inlezen op deze uitgekomen. Conclusie: waarom had ik die niet eerder? Wat een genot, gemak en comfortabele scheerbeurten. Dit is hoe het bedoeld is. Wat mij betreft een absolute aanrader. Ik scheer me er dagelijks mee, zonder irritaties en vaak in slechts 2 beurten.
25 May 2020
diederick c.
Heerlijk om mee te scheren! Topproduct!!!
02 Feb 2020
Je beoordeling toevoegen

Merkur 
Safety Razor 37C - Schuine Scheerkop

€44,95
Dinsdag in huis
4 op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De Merkur Safety Razor 37C uitgevoerd in het chroom, traditionele Safety Razor met een klassiek design en een schuine scheerkop 'Slant bar'.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires.

De 'Slant bar' of schuine scheerkop is wat dit mes zo bijzonder maakt. Doordat de scheerkop schuin staat, maak je tijdens het scheren een diagonale beweging, wat zo efficiënt scheert. Deze scheertechniek is aan te raden voor de ervaren Safety Razor gebruikers.

In de Merkur Safety Razor passen alle Double Edge Blades, deze worden in de scheerkop geplaatst doormiddel van een schroefsluiting.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam.

Gemaakt in de bakermat voor al het goede staalwerk. Solingen Duitsland.

Lengte totaal: 83 mm
Lengte handvat: 64 mm
Gewicht: 79 gram

Zeep de baardharen goed in met een scheerzeep of scheerolie, dit om de baardharen dikker te maken en te verzachten. Begin bij de bakkebaarden en breng de Safety Razor met een hoek van ongeveer 30 graden op de huid. Trek de huid strak en laat de mes met een lichte druk over de huid glijden, scheer met de haargroei.mee.

Kenmerken

  • Zorgt voor een optimaal en glad scheerresultaat

5 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen