R. Postma
Ik ben helemaal om. Na 30 jaar plastic gillette troep, en na gedegen onderzoek, besloot ik om de grote stap te wagen. Maar dan moest het wrl direct een hele goede ervaring worden en beslist geen te licht starter krabbertje. Ik kan u verzekeren dat dit een waaaaanzinnige scheerefvaring geeft. De eerste keren met een merkur scheermesje en daarna steeds iets scherper. Maar zelfs die Merkur mesjes (scherpte 2) doen hun werk aangenamer dan de mach 3 van gillette. Dus twijfel niet en bestel! Goede voorbereiding en goed zepen is natuurlijk wel belangrijk, maar daar hebben ze ook de juiste producten voor op deze webshop. Veel plezier ermee.
03 Aug 2019
Je beoordeling toevoegen

Merkur 
Safety Razor 38C - Chroom - Gesloten Kam

€57,50
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad

De Merkur Safety Razor 38C uitgevoerd in het chroom, traditionele Safety Razor met een klassiek design geïnspireerd op de Barberpole.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires.

De Merkur Safety Razor 38C is een traditionele Safety Razor met schroefsluiting. De Safety Razor ligt hij lekker in de hand en biedt het handvat extra grip door de schuin gesneden grip.

In de Merkur Safety Razor passen alle Double Edge Blades, deze worden in de scheerkop geplaatst doormiddel van een schroefsluiting.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam.

Gemaakt in de bakermat voor al het goede staalwerk. Solingen Duitsland.

Lengte totaal: 101 mm
Lengte handvat: 94 mm
Gewicht: 111 gram

Zeep de baardharen goed in met een scheerzeep of scheerolie, dit om de baardharen dikker te maken en te verzachten. Begin bij de bakkebaarden en breng de Safety Razor met een hoek van ongeveer 30 graden op de huid. Trek de huid strak en laat de mes met een lichte druk over de huid glijden, scheer met de haargroei.mee.

Kenmerken

  • Extra grip op het handvat

  • Zorgt voor een glad scheerresultaat

5 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen