Je beoordeling toevoegen

Merkur 
Safety Razor 38C - Zwart - Gesloten Kam

€61,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De Merkur Safety Razor 38C uitgevoerd in het chroom met een zwart kunststof handvat, traditionele Safety Razor met een klassiek design geïnspireerd op de Barberpole.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires.

De Merkur Safety Razor 38C is een traditionele Safety Razor met schroefsluiting. De Safety Razor ligt hij lekker in de hand en biedt extra grip door het kunststoffen handvat.

In de Merkur Safety Razor passen alle Double Edge Blades, deze worden in de scheerkop geplaatst doormiddel van een schroefsluiting.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam.

Gemaakt in de bakermat voor al het goede staalwerk. Solingen Duitsland.

Lengte totaal: 101 mm
Lengte handvat: 94 mm
Gewicht: 101 gram

Zeep de baardharen goed in met een scheerzeep of scheerolie, dit om de baardharen dikker te maken en te verzachten. Begin bij de bakkebaarden en breng de Safety Razor met een hoek van ongeveer 30 graden op de huid. Trek de huid strak en laat de mes met een lichte druk over de huid glijden, scheer met de haargroei.mee.

Kenmerken

  • Zorgt voor een optimaal en glad scheerresultaat

  • Biedt extra grip op het handvat

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen