Thomas D.
Wat ik ervan verwacht had, een fijne compacte Razor ideaal voor mee te nemen op reis, het min punt ervan is dat aan de bovenkant waar de kop in de steel geschroeft word er een deel met chrome vernis ontbreekt op de steel, lijkt alsof het scheermes al gebruikt was, dus geen 100 procent topkwaliteit geleverd van fabriek af, buiten dat heel goed scheermes.
01 Jan 2021
BRINGME Benjamin D.
Nostalgie ten top! Mooi gedecoreerd handvat. Kort handvat heb ik trouwens het liefst. Ik heb sterke baardgroei maar ook gevoelige huid in de halsregio. Deze open kam doet het dan ook geweldig, gezien die net iets meer zeep op de huid laat dan een gesloten kam. Iets agressiever dan een gesloten kam maar daar wen je snel aan en je gebruikt een passend DE mesje qua scherpte voor jouw huidtype. Minder agressief dan de open kam van Muhle.
01 Dec 2019
Je beoordeling toevoegen

Merkur 
Safety Razor 41 - Open Kam

€28,95
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

De Merkur Safety Razor 41 uitgevoerd in het chroom, traditionele Safety Razor met een prachtige ontworpen handvat en een open kam. 

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires.

De Merkur Safety Razor 41 is een traditionele Safety Razor met schroefsluiting. De Safety Razor ligt hij lekker in de hand en biedt het handvat extra grip door het gegraveerde ruit patroon.

In de Merkur Safety Razor passen alle Double Edge Blades, deze worden in de scheerkop geplaatst doormiddel van een schroefsluiting.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

Deze Safety Razor komt met een open kam en scheert iets directer dan een mes met gesloten kam. Ideaal voor grovere en langere baarden.

Gemaakt in de bakermat voor al het goede staalwerk. Solingen Duitsland.

Lengte totaal: 86 mm
Lengte handvat: 76 mm
Gewicht: 68 gram

Zeep de baardharen goed in met een scheerzeep of scheerolie, dit om de baardharen dikker te maken en te verzachten. Begin bij de bakkebaarden en breng de Safety Razor met een hoek van ongeveer 30 graden op de huid. Trek de huid strak en laat de mes met een lichte druk over de huid glijden, scheer met de haargroei.mee.

Kenmerken

  • Ideaal voor grovere en langere baarden

  • Zorgt voor een optimaal en glad scheerresultaat

4 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen