BRINGME Benjamin D.
Nostalgie ten top! Mooi gedecoreerd handvat. Kort handvat heb ik trouwens het liefst. Ik heb sterke baardgroei maar ook gevoelige huid in de halsregio. Deze open kam doet het dan ook geweldig, gezien die net iets meer zeep op de huid laat dan een gesloten kam. Iets agressiever dan een gesloten kam maar daar wen je snel aan en je gebruikt een passend DE mesje qua scherpte voor jouw huidtype. Minder agressief dan de open kam van Muhle.
01 Dec 2019
Uw review toevoegen

Merkur 
Safety Razor 41 - Open Kam

€27,50
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Omschrijving:

De Merkur Safety Razor 41 uitgevoerd in het chroom, traditionele Safety Razor met een prachtige ontworpen handvat en een open kam. 

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires.

De Merkur Safety Razor 41 is een traditionele Safety Razor met schroefsluiting. De Safety Razor ligt hij lekker in de hand en biedt het handvat extra grip door het gegraveerde ruit partoon.

In de Merkur Safety Razor passen alle Double Edge Blades, deze worden in de scheerkop geplaats doormiddel van een schroefsluiting.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

Deze Safety Razor komt met een open kam en scheert iets directer dan een mes met gesloten kam. Ideaal voor grovere en langere baarden.

Gemaakt in de bakermat voor al het goede staalwerk. Solingen Duitsland.

Specificaties:


Lengte totaal: 86 mm
Lengte handvat: 76 mm
Gewicht: 68 gram

Gebruik:

Zeep de baardharen goed in met een scheerzeep of scheerolie, dit om de baardharen dikker te maken en te verzachten. Begin bij de bakkebaarden en breng de Safety Razor met een hoek van ongeveer 30 graden op de huid. Trek de huid strak en laat de mes met een lichte druk over de huid glijden, scheer met de haargroei.mee.

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen