Ger van B.
Ik heb speciaal deze open kam Safety Razor 42C cadeau gedaan aan mijn zoons en schoonzoons, dit in verband met het unieke concept, zeshoekig handvat voor een uitmuntende grip en sturing naar het voorbeeld van de originele eerste productie lijn uit 1904 tot 1906 het kan niet beter dan deze samenstelling super top
04 Aug 2020
Je beoordeling toevoegen

Merkur 
Safety Razor 42C

€28,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad

De Merkur Safety Razor 42C uitgevoerd in het chroom met een klassieke jaren 50 uitstraling en een gegraveerd handvat voor een betere grip.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires.

De Merkur Safety Razor 42C is met zijn klassieke design een ode aan de jaren 50. De Safety Razor is vrij kort in lengte en heeft een gesloten kam. Dit maakt hem tot een degelijke, krachtige Razor voor een betaalbare prijs.

In de Merkur Safety Razor passen alle Double Edge Blades, deze worden in de scheerkop geplaatst doormiddel van een schroefsluiting.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam.

Gemaakt in de bakermat voor al het goede staalwerk. Solingen Duitsland.

Specificaties:


Lengte totaal: 86 mm
Lengte handvat: 76 mm
Gewicht: 68 gram

Zeep de baardharen goed in met een scheerzeep of scheerolie, dit om de baardharen dikker te maken en te verzachten. Begin bij de bakkebaarden en breng de Safety Razor met een hoek van ongeveer 30 graden op de huid. Trek de huid strak en laat de mes met een lichte druk over de huid glijden, scheer met de haargroei.mee.

Kenmerken

  • Zorgt voor een optimaal scheerresultaat

  • Gesloten kam

4 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen